Tgrt Haber

Oy kullanılan okulda fare, ortalığı birbirine kattı 

28 May 2023 16:57 - Güncelleme : 28 May 2023 16:59

Türkiye ikinci tur seçimleri için sandık başı yaparken yurdun dört bir köşesinden farklı haberler gelmeye devam ediyor. Hatay İskenderun'da oy kullanma sırasında sınıfta ortaya çıkan fare ortalığı birbirine kattı. Fare seçmenleri ve görevlileri alarma geçirdi. 

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Türkiye​ sandık başına akın etti. Oy kullanılan okullardan trajikomik haberler gelmeye devam ederken İskenderun​'da minik fare​ ortalığı birbirine kattı. 

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Lisesi'nde ise davetsiz misafir seçmen ve görevlileri alarma geçirdi. Bir anda oy kullanılan sınıfta görülen fare herkesi alarma geçirdi. Kimi fareden korkup sıraların üzerine çıkarken kimi de fareyi etkisiz hale getirmek için harekete geçti. 

OY VERME İŞLEMİNE FARE MOLASI 

Fare sınıf içinde kaçmaya çalışırken, eline sopa alan görevliler de fareyi etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bu durumu gören bazı vatandaşlar ise kahkahaya boğuldu.

Fare nedeniyle bir süre oy kullanma işlemine ara verildi. Fare bir süre sonra etkisiz hale getirilince, oy verme işlemi kaldığı yerden devam etti. 

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...