Tgrt Haber

Oy kullanmaya ambulans ile gitti

14 May 2023 12:16 - Güncelleme : 14 May 2023 12:20
Oy kullanmaya ambulans ile gitti

Bolu’da geçirdiği trafik kazası sonucunda bacağı kırılan 59 yaşındaki vatandaş ambulans ile sandık başına giderek oyunu kullandı.

Türkiye​ bugün sandık başına gidiyor. 64 milyon 191 bin seçmenin oy kullandığı bu tarihi günde sandığa giden vatandaşlardan farklı görüntüler de geliyor.

Bolu’da geçtiğimiz aylarda geçirdiği bir trafik kazası​ sonucunda 59 yaşındaki Rıza Cırık’ın bacağı kırıldı. İhlas Haber Ajansı'nın göre, yürümekte zorluk çeken Rıza Cırık, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne oy kullanmaya gidemeyeceğini bildirdi. Aktaş Mahallesi Aktaş Apartmanı’nda oturan Rıza Cırık, sağlık ekipleri tarafından evinden sedye ile alındı. Ambulansa bindirilen Rıza Cırık, Bolu​ Atatürk Anadolu Lisesi’ne getirildi. 

Oy kullanmaya ambulans ile gitti

Burada 1007 no’lu sandığa giden Cırık, eşinin yardımıyla sedyeyle kabine girdi. Sedyede sandık başına getirilen Rıza Cırık, sandık başında sedyeden oyunu kullandı.

Oyunu kullanan Rıza Cırık, “Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirdim. Oy kullanmak için sağlık ekipleri ambulansla geldi aldı beni. Bu da bir vatan görevi. Oyumuzu kullandık. Sağlıkçılarımızdan da devletimizden de Allah razı olsun” dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...