Tgrt Haber

PKK, Akşener’in 'yok' dediği ittifakı ifşa etti: Biz aynı yerdeyiz

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2023 16:36 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 17:17
PKK, Akşener’in 'yok' dediği ittifakı ifşa etti: Biz aynı yerdeyiz

Türkiye'nin en önemli seçimlerinden biri olan 14 Mayıs için Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Kandil'den ittifakın diğer ortağı İYİ Parti ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Teröristbaşı Sabri Ok, terör örgütü PKK ve İYİ Parti'nin aynı yerde durduğunu söyledi.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 18 gün kaldı. 

Altılı masa seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan​'ı yenmek için destek arayışını sürdürmeye devam ediyor. En büyük destek ise yıllardır kan döken terör örgütü PKK​'dan geldi.

KANDİL​'DEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK ÇAĞRISI

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşları Murat Karayılan, Bese Hozat, Cemil Bayık, Mustafa Karasu, Sabri Ok ve Duran Kalkan yaptıkları açıklamalarda, muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun desteklenmesini istedi.

Bu çağrılara da kayıtsız kalmayan Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ettikten sonra ilk olarak HDP'yi ziyaret ederek birliktelik mesajı verdi.

Kandil'in açıklamalarından sonra safını belli eden HDP ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacağını açıklayarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini ilan etti.

"PKK VE İYİ PARTİ AYNI YERDE"

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na desteklerini her an belirten Kandil'den bu kez İYİ Parti ile ilgili çarpıcı bir itiraf geldi.

Terör elebaşı Sabri Ok, terör örgütü PKK ve İYİ Parti'nin aynı yerde olduğunu söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...