Tgrt Haber

Saadet Partisi Genel Merkezi'ne dev Kemal Kılıçdaroğlu posteri asıldı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Nisan 2023 19:37 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 19:47
Saadet Partisi Genel Merkezi'ne dev Kemal Kılıçdaroğlu posteri asıldı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dev posteri Saadet Partisi Genel Merkezi'ne asıldı. Daha önce cumhurbaşkanı adayının açıklandığı binada Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun posteri de bulunurken 'Milli Görüş' çizgisindeki isimlerden eleştiriler gelmişti. 

14 Mayıs seçimlerine 26 gün kala siyaset sahnesinde radikal değişiklikler olamaya devam ediyor. Ankara​'da da partilerin genel merkezlerinde asılan posterler ise dikkatlerden kaçmadı. Saadet Partisi​'nin genel merkez binasına asılan poster ise sosyal medyada gündem oldu. 

DEV KILIÇDAROĞLU POSTERİ DALAGALANDI 

'Milli Görüş hareketinin temsilcisi' olarak kendilerini tanımlayan Saadet Partisi yöneticileri binaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun dev posterini astı.  

ADAYI SAADET LİDERİ AÇIKLAMIŞTI

6 Mart'ta Millet İttifakı olarak cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklamasını Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğluyapmıştı.

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...