Tgrt Haber

Seçimler için ‘Şahlanış’ dönemi diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine için revizyon mesajını yineledi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
29 Mart 2023 13:21 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. 46 gün kalan 14 Mayıs seçimlerine değinen Erdoğan seçimleri kazandıkları takdirde kabinede yeni isimlere görev verileceğini duyurdu. Erdoğan ayrıca AK Parti aday listelerinin 9 Nisan’da teslim edileceğini ve üç dönem kuralı nedeniyle aday listelerinde yeni isimlerin olacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti​ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan​ partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan ayrıca müjdelerini de peş peşe sıraladı. Elektrik ve doğal gaz da indirim yapılacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Nisan’da aday listelerini teslim edeceklerini ve 3.dönem kuralı diğer sebeplerle yeni isimlerin listede yer alacağını belirtti.

KABİNE​ İÇİN REVİZYON MESAJI

Erdoğan ayrıca mevcut bakanların çalışmalarını 14 Mayıs’tan sonra Meclis’te sürdüreceğini ifade ederkenSeçimleri kazandıktan sonra kabineden yeni isimlere görev vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bakanlarımız bugüne kadar kabinede verdikleri hizmetleri inşallah 14 Mayıs'tan sonra Meclis'te sürdürecekler. İnşallah seçimleri kazandıktan sonra kabinede yeni isimlere görev vereceğiz. 28. dönem grubu olarak sandıkta güven tazelemiş olarak kendimiz ve evlatlarımız olarak Türkiye Yüzyılını inşa etme peşindeyiz. Türkiye İçin Hemen Şimdi diyerek yeni bir dönemi başlatıyoruz. Bu dönemin adı şahlanış dönemidir. Yapacak çok işimiz, kazandıracak çok hizmetimiz var. Başaracak çok hedefimiz var. Yine bunu beraber yapacağız. Bize manşetlerden ömür biçenlere, engellemeye çalışanlara, zafer sarhoşlarına, bölücü ve FETÖ’cü alçaklara, tuzakları ve oyunlarıyla kutlu yürüyüşü durduracaklarını sanan herkese yanıldıklarını göstereceğiz. YSK’nın takvimine göre 9 Nisan’da aday listelerimizi teslim edeceğiz. 3 dönem kuralı ve diğer sebeplerle aday listelerimizde yeni isimler yer alacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...