Tgrt Haber

Soylu: Kılıçdaroğlu kendi milletvekilinin kasetini bulmamı istedi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
12 May 2023 14:57 - Güncelleme : 12 May 2023 15:46

İçişleri Bakanı Soylu,  CHP Genel Başkanı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kendisinden bir CHP milletvekilinin kasetini bulmasını istediğini söyledi. "Biz insanlık yaptık. Gittik Kıbrıs'ta yakaladık kasetleri aldık" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​, AK Parti​ Eyüpsultan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, "Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması"nda partililere ve STK temsilcilerine seslendi. Aynı zamanra AK Parti ikinci bölge milletvekili adayı da olan Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu​ ile ilgili sert sözler sarf ederken önemli bir dre iddiada bulundu.

CHP​ lideri için "Rezil, terbiyesiz, ahlaksız Kılıçdaroğlu. Bana kendi milletvekilinin kasetini, 'Ne olursun Süleyman Soylu bunu bul'. Bunu söylemeyecektim ama söyleyeceğim. Biz insanlık yaptık, adamlık yaptık. Gittik Kıbrıs'ta yakaladık kasetleri aldık. Sakladık ve bugüne kadar kendi milletvekilinin kaseti çıkmadı" dedi.

Soylu: Kılıçdaroğlu kendi milletvekilinin kasetini bulmamı istedi

"GEREKİRSE İSİM VERİRİM"

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile birlikte hareket ettiğini ileri süren Soylu, "Sen edepsiz bir adamsın ki FETÖ ile iş birliği yapıyorsun, insanların kasetlerini ortaya koyuyorsun. Biz namuslu insanlarız. Aile mahremiyetinin ne olduğunu biliyoruz. İnsanların aileleri yok mu? İnsanları montaj kasetlerle, insanlara birtakım şeylerle itibar suikastı yapabilecek bir anlayışı ortaya koyabiliyorsun. Kendin söyledin, kendin arkadaşlarını gönderdin, rica ettin. 'Allahını seversen milletvekilimin kasetini bul ve yok et' diye. Ne edepsiz bir adammışsın sen. Gerekirse isim veririm ama isim vermem çünkü herkes biliyor" dedi.

Muharrem İnce'nin çekilmesine değinen Soylu, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kim müdahale ediyorsa, bunun adı Kılıçdaroğlu da olsa sonuna kadar peşindeyim" diye konuştu.

14 MAYIS 2023 SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...