Tgrt Haber

Zafer Partisi'nin ikinci tur kararı ne olacak? Ümit Özdağ’ın basın toplantısında saat ertelendi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 08:18 - Güncelleme : 23 May 2023 08:24
Zafer Partisi'nin ikinci tur kararı ne olacak? Ümit Özdağ’ın basın toplantısında saat ertelendi!

Son dakika haberi: ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararını vermesinin ardından gözler Zafer Partisi’ne çevrildi. Bugün gerçekleştirilecek olan basın toplantısı ile kararını duyuracaklarını belirten Ümit Özdağ’ın açıklaması ileri saate alındı. 

Türkiye​ 28 Mayıs’ta sandığa giderek Cumhurbaşkanlığı​ seçimi için tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimlere sadece 5 gün kalırken ilk turda en çok oyu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun temasları da sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Genel Merkezi’ne giderek Ümit Özdağ ile görüşen Kemal Kılıçdaroğlu​ daha sonra ATA İttifakı’ndan ayrılarak kendisini destekleme kararı alan Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz ile buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ile bir araya geldi. ATA İttifakı’nın ikinci tur kararı merakla beklenirken dün kameraların karşısına geçen Sinan Oğan ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararı aldığını açıkladı.

ÖZDAĞ PARTİSİNİN KARARINI BUGÜN AÇIKLAYACAK…

Sinan Oğan’ın bu açıklamasının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı. Oğan’ın bu kararının kendi tercihi olduğunu söyleyen Özdağ, Zafer Partisi’nin ise bugün basın toplantısı ile kararını duyuracağını ilan etti. Gözler saat 11.00’da yapılacak olan basın açıklamasına çevrilmişken Zafer Partisi’nden yeni bir açıklama geldi.

Daha önce duyurulan basın toplantısının saati ileri ertelendi.  Zafer Partisi’nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Değerli Basın Mensupları,

Bugün saat 11.00'de gerçekleştireceğimizi duyurduğumuz basın toplantısının saati, 13.00 olarak değiştirilmiştir.

https://twitter.com/zaferpartisi/status/1660854883946225664

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...