Tgrt Haber

Ümit Özdağ’ın milletvekili adayı olduğu il belli oldu! Partisi 9 ilde aday çıkarmadı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
10 Nisan 2023 09:02 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 09:07
Ümit Özdağ’ın milletvekili adayı olduğu il belli oldu! Partisi 9 ilde aday çıkarmadı

Zafer Partisi de diğer siyasi partiler gibi milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. Partinin genel başkanı Ümit Özdağ Gaziantep birinci sıradan milletvekili adayı olurken 9 ilde ise Zafer Partisi aday göstermedi.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 34 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı​ ve milletvekili seçimini gerçekleştirecek. Yüksek Seçim​ Kurulu’nun belirlediği takvim doğrultusunda milletvekili listeleri teslim edildi. Partiler ve ittifaklar listelerinde sürpriz isimlere yer verirken bu duruma bazıları tepki göstererek istifa etti.

ÜMİT ÖZDAĞ GAZİANTEP’TEN ADAY…

YSK’a milletvekili aday listesini teslim edenlerden biri de Zafer Partisi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep birinci sıradan milletvekili adayı olurken 9 il için sürpriz karar alındı. Zafer Partisi buna göre Ağrı, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Muş, Siirt, Tunceli, Batman ve Iğdır’da milletvekili adayı göstermedi.

Zafer Partisi, emekli Albay Erdal Sarızeybek'i de Hatay birinci sıradan milletvekili adayı gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...