Tgrt Haber

Komşuda Erdoğan hazımsızlığı: Saltanatı bitmedi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 20:57 - Güncelleme : 15 May 2023 21:16
Komşuda Erdoğan hazımsızlığı: Saltanatı bitmedi

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimlerinde Erdoğan'ın oy oranını hazmedemeyen Dendias, ‘Erdoğan’ın saltanatının henüz bitmedi’ dedi.

14 Mayıs seçim​ sonuçlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı Yunanistan​'da hazımsızlık yaptı. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias​, Türkiye​'de Pazar günü yapılan ve görevdeki Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan​'ın ilk tur oylamada beklenenden daha iyi performans göstermesine karşın salt çoğunluğun altında kalarak ikinci tura yol açan Türkiye seçimlerinin sonucuna tepki gösterdi.

"KENDİMİZİ EN KÖTÜSÜNE DE HAZIRLIYORUZ"

Alpha Radio'ya konuşan Dendias, Batılı tahminlerin aksine Erdoğan'ın saltanatının henüz bitmediğini belirtti. Türkiye'nin hatırı sayılır derinliği olan geniş bir ülke olduğunu ve kamuoyu yoklamaları yoluyla doğru bir şekilde ölçmeyi zorlaştırdığını vurguladı.

Dendias, "En iyi sonuçlar için her zaman umutluyuz, ancak kendimizi en kötüsüne de hazırlıyoruz" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Veysel 15 Mayıs 2023 22:04

Yavaş yavaş hazmetmeye hazırlanın

Sonraki Haber Yükleniyor...