Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Son ankette şaşırtan sonuç!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 03:10 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 03:11
Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Son ankette şaşırtan sonuç!

Yerel seçimde en çok merak edilen illerden olan İstanbul için yapılan son anket çalışması dikkat çekti. SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı son yapılan anketin sonuçlarını "Böyle bir şey görmedim" diyerek paylaştı.

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken gözler İstanbul​'da hangi adayın kazanacağına çevrilmiş durumda. Seçim için CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu​ ile Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum​'un isimleri ön plana çıkarken, yapılan anketler de dikkat çekti. 

'BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM'

SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı yaptığı son anketi açıkladı. Canlı yayında "İstanbul'da en zor seçimi geçireceğim" diyen Bayrakçı "İstanbul'da durum başa baş" dedi. İşte Bayrakçı'nın açıklamaları:

"Açıklanan adaylar İmamoğlu ve Kurum'dan alacağını aldı. Geldi yine dip dibe... Böyle bir başa başlık ben görmedim. 

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Son ankette şaşırtan sonuç! - 1. Resim

"2 AY ÖNCE İMAMOĞLU ÖNDEYDİ"

2 ay önceki anketlerde fark vardı ama adaylar çıkmamıştı, İmamoğlu öndeydi. Sonra adaylar belli oldu, hızla her şey gelişti, biz de 10 gün arayla anket yapıyoruz.

Daha evvelsi gün önüme geldi. Ankete katılanlardan 1391 kişi Murat Kurum​ demiş, 1400 kişi de İmamoğlu... 10, 8 kişi fazla... 0,2'lik, 0,1'lik bir fark var.

Ben şimdi şu önde diyebilir miyim? Hata payı zaten 1,3. Bu kadar başa baş olunca ne diyeceksin?"

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...