Tgrt Haber

Murat Kurum'dan 3 başlıklı İstanbul projeleri: Çilesiz, risksiz, eşsiz

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Türkiye gazetesi
04 Şubat 2024 07:06 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 07:07

AK Parti'nin İBB başkan adayı Murat Kurum, aktif bir kampanya dönemine giriyor.Yaklaşık 40 kişiden oluşan uzman teknik bir ekibin hazırladığı yeni projeleri Kurum tarafından "Çilesiz İstanbul", "Risksiz İstanb ul" ve "Eşsiz İstanbul" ismi verilen üç ayrı başlıkta duyurulacak.


31 Mart Yerel Seçimleri'nde Ankara ve İstanbul’u CHP'den geri almayı hedefleyen AK Parti, her iki şehirde aktif bir kampanya dönemi planladı. Bu doğrultuda AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Murat Kurum, Megakent için birbiri ardına yeni projeler açıklamaya hazırlanıyor.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, yaklaşık 40 kişiden oluşan alanında uzman teknik bir ekibin hazırladığı yeni projeler "Çilesiz İstanbul", "Risksiz İstanbul" ve "Eşsiz İstanbul" teması altında üç ayrı başlıkta toplandı.

HER PROJE İÇİN AYRI LANSMAN

AK Parti kaynaklarından sızan bilgilere göre, Kurum, 25 Ocak’ta açıkladığı İstanbul Vizyonu’nunda yer alan ‘SİZTEM İstanbul’ projesi kepsamındaki vaatlerii için kampanya boyunca farklı lansmanlar yapacak.

‘Çilesiz İstanbul’ başlığı altında hem ulaşım hem de trafik projeleri, ‘Risksiz İstanbul’ başlığı altında ‘Kentsel dönüşüm projeleri’ ve ‘Eşsiz İstanbul’ başlığı altında ise dünyada ses getirecek kültür ve turizm projelerinin detayları açıklanacak.

Özellikle Tarihî Yarımadayı İhya Projesi ile bu bölgenin dünyada sayılı turizm merkezi hâline gelmesini sağlayacak projeler hazırlanıyor.

ANKARA İÇİN DE EKİP KURULUYOR

Ankara için de Kurum’un kampanya ekibinden yararlanılıyor ve profesyonel isimlerden oluşan bir ekip kuruluyor. Özellikle, Mansur Yavaş’ın CHP’den bağımsız hareket etmesinin CHP seçmeninde küskünlüğe yol açtığını belirten AK Parti kurmayları “Turgut Altınok, sıkı bir çalışma ile seçimlere kadar Mansur Yavaş’la olan farkı kapatacaktır. Herkes İstanbul seçimlerine odaklandı ama, Ankara’da Turgut Altınok’un şansı Yavaş’tan daha fazla. Ankara’yı AK Parti’nin kazanması sürpriz olmayacaktır” değerlendirmesini yaptı.

 

 

Kaynak: Türkiye gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...