Tgrt Haber

Düğün salonuna bombalı saldırı

20 Ağustos 2016 23:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 15:15
Düğün salonuna bombalı saldırı

Gaziantep’te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada 22 kişinin hayatını kaybettiği, 94 kişinin de yaralandığı bildirildi

Gaziantep’te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Olayda 22 kişi hayatını kaybederken, 94 kişi de yaralandı
 Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay yerine yapıldığını belirtti.
Gaziantep Valiliği'nden yazılı açıklama: 22 ölü, 94 yaralı
Valilik'ten yapılan açıklamada;
"Şahinbey İlçemiz Beybahçe Mahallesinde bugün saat 22.50 sıralarında bir düğüne yapılan bombalı  saldırı sonucu 22 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 94 vatandaşımız yaralanmıştır. Menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza  acil şifalar diliyoruz. Haince düzenlenen terör saldırısı ve bu saldırıyı yapanları lanetle kınıyoruz. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Valiliğimizce yapılacak açıklamalar haricindeki haberlere itibar edilmemesini önemle istirham ediyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun."
denildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...