Tgrt Haber

FETÖ'cü savcı ile öğretmen eşi kız öğrenciye böyle zulüm etti

18 Ekim 2016 20:28 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 15:15
FETÖ'cü savcı ile öğretmen eşi kız öğrenciye böyle zulüm etti

Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan savcı ile öğretmen eşinin, bir kız öğrenciyi darp etme anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Harran ilçesinde Kız İmam Hatip Lisesinde eğitim  gören A.B. ile derste tartışan İngilizce öğretmeni Elif Gündüz, yaklaşık bir  hafta boyunca öğrencisinin derse girmesini istemedi. Öğrencisini okul yönetimine şikayet eden Gündüz, okul yönetiminin  mağdur A.B'yi haklı bulmasının ardından olayı savcı olan kocası İbrahim Gündüz'e  aktardı.

Bunun üzerine okul girişine gelen savcı Gündüz ile öğretmen eşinin,  öğrenci A.B'yi köşeye sıkıştırıp darp etmesi ve boğazını sıkma anları okulun  güvenlik kamerasınca kaydedildi. Olay, okul idarecilerinin araya girmesiyle  sonlandı.
 
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma  kapsamında İbrahim Gündüz ile eşi Elif Gündüz tutuklanınca mağdur öğrenci A.B,  öğretmeninden ve savcı eşinden şikayetçi oldu.

"Kim olduğumuzu biliyor musun"

Öğrenci A.B, AA muhabirine yaptığı açıklamada, suçsuz olduğu halde  öğretmeni tarafından sınıftan kovulduğunu söyledi.

A.B, özür dilemesine rağmen öğretmeninin bunu kabul etmediğini, hatta  "Benimle uğraşmayın. Kafayı taktım mı tam takarım. Benim kocam sadece savcı diye  değil benim babam var arkamda" diyerek de tehdit ettiğini ileri sürdü.

A.B darp olayını da şöyle anlattı:

"Savcı direkt bana bağırarak 'Sen kimsin, çete başı mısın, terörist  misin? Sen bizim kim olduğumuzu biliyor musun?' dedi. 'Evet, Elif hocanın  eşisiniz' dedim ama 'Çık dışarı karakola gidiyoruz' dediğinde ben 'Ne oluyor, ne  karakolu, babamı arayın' dedim, çıktım. Ayakkabımı giyiyordum. Elif hoca boğazıma  sarıldı 'Seni öldüreceğim, sen daha benim kim olduğumu bilmiyorsun, sana daha  neler yapacağım, dur, daha neler gelecek başına' dedi. Ondan sonra karakola  gittik. Orada babama ve bana hakaret etti. Karakoldaki işlemlerin ardından tekrar  okula geldik ve disiplin kurulu beni öğrenci arkadaşlarımın da şahitliğiyle  suçsuz buldu. Şu an eğitimime devam ettiğim için mutluyum. Dava açtık. O dönem  nüfuzunu kullanan savcı ve öğretmen eşinin gereken cezayı almasını bekliyorum."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...