Tgrt Haber

FETÖ'nün iki numaralı ismi hakkında çarpıcı açıklamalar

02 Kasım 2016 18:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 15:15
FETÖ'nün iki numaralı ismi hakkında çarpıcı açıklamalar

Gazeteci Nazif Karaman, TGRT Haber'de katıldığı programda FETÖ'nün iki numaralı ismi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TGRT Haber'de FETÖ'nün iki numaralı ismi hakkında çarpıcı açıklamalar yapıldı. Gazeteci Nazif Karaman, FETÖ'nün ikinci ismi olan ve Adil Öksüz'den sonra darbe girişiminde adı geçen Kemal Batmaz hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Nazif Karaman, Adil Öksüz ile birlikte Kemal Batmaz'ın Akıncı Üssü'nde darbe girişimini yönettiğini, ayrıca Adil Öksüz'ün savcı önüne gidene kadar asker sanıldığını söyledi. FETÖ'nün kardeşi hakkında da çarpıcı bilgiler veren Karaman, Kaynak Holdin'in FETÖ'nün nasıl finans kaynağı merkezi haline geldiğini gözler önüne serdi.

Karaman yaptığı açıklamalarda çarpıcı detaylara değinerek şunları söyledi; Adil Öksüz ve Kemal Batmaz birlikte hareket ediyorlardı, Kaynak Holding'e Kemal Batmaz daha 20 yaşlarındayken yönetici olarak atanmış. Havaalanında görülen görüntülerde Adil Öksüz ile Kemal Batmaz açık açık sohbet ediyorlar. Adil Öksüz ve Kemal Batmaz FETÖ'nün özel kurmayları olarak anılıyor. Akıncı Üssü'ne giderken orada efe efe, sanki orası kendisinin gibiymiş yürüyor. Adil Öksüz ve Kemal Batmaz, 11 Temmuz da Amerika'ya gidiyorlar, darbe planını FETÖ'nün önüne koyuyor ve onay alıyorlar. Bu süreçten sonra darbe girişimine başlanıyor. Darbenin yönetildiği bu merkezde, bu teröristler komuta yapıyor.

ADİL ÖKSÜZ MUADİLİ İSİM YAKALANDI

Bir güvenlik kaynağının bana söylediği şu; Yargının eliyle kaçırıldı Adil Öksüz ama onun muadili olan birisi elimizde yakalandı' dedi. Darbe girişimini FETÖ grubunun yaptığına inanmayanlar için bu kişi çok önemli. Uzman personellerin bu şahısı konuşturmak için çalıştığını öğrendik. Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakimler açığa alındı, FETÖ'den soruşturmaları da devam ediyor.

FETÖ'NÜN KARDEŞİNE 5 BİN TL MAAŞ

2015 yılına kadar Kemal Batmaz Kaynak Holding de üst düzey yönetici olarak çalışıyor, FETÖ'nün üst düzey kurmaylarının hepsi Kaynak Holding'den nemalanıyorlardı. FETÖ'nün kardeşi İzmir'deki Kaynak Holding'e ait bir matbaadan aylık 5 bin TL danışmanlık ücreti alıyormuş mesela. Bu bir örnek sadece, Kaynak Holding'in buradaki etkinliğini belirtmek açısından. Kemal Batmaz da böyle yapmış, devlet buraya kayyum atayana kadar görevini sürdürmüş.

Bütün darbe girişimini Kemal Batmaz'a bağlayamayız, FETÖ ancak elimize geçerse, onu sorgulayabilirsek darbe girişimi işini tam anlamıyla çözmüş oluruz. FETÖ'nün imamlarından birinin ifadesinde gördüm, 'Bizde kimse kimseyi tanımaz, imamlar birbirini tanımaz' diyordu. Bu yüzden FETÖ'nün konuşturulması bu girişimin detaylarını çözmek için şart.

SAVCI ADİL ÖKSÜZ'Ü SUBAY SANMIŞ

Adil Öksüz'ün serbest bırakılması hukuk faciasıdır. Soruşturma kapsamında Adil Öksüz ile ilgili FETÖ mensubu bir kişi ifade vermiş, bu kişi 'FETÖ'nün mahrem imamlarından birisidir Adil Öksüz' bu ne demek? MİT'in, Askerin, Emniyetin başındaki kişilere mahrem denir. Bu devlet kayıtlarında var, ayrıca bir Colorado imamı ifade veriyor 3, 4 kanaldan devletin kayıtlarına Adil Öksüz hakkında kayıtlar var. Savcı, önüne gelene kadar Adil Öksüz'ü asker sanıyor' dedi. TGRT Haber / Semih Bişkin

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...