Tgrt Haber

Kilis'e roket düştü, yaralılar var

27 May 2016 18:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 15:16
Kilis'e roket düştü, yaralılar var

Kilis'in Elbeyli ilçesine Suriye tarafından roket atıldı.

Kilis'in Elbeyli ilçesine Suriye tarafından atılan 3 roket mermisi düştü. Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek'in verdiği bilgiye göre; roket mermilerinden birisi eve isabet etti. Patlamada bir kadın ile bir çocuk yaralandı. Başkan Şimşek bölgeden çatışma seslerinin geldiğini söyledi.

Öte yandan Elbeyli'deki Dağ Hudut Karakolu yakınlarına yine aynı bölgeden havan atışı yapıldığı öğrenildi. Atışlar üzerine bölgedeki obüslerle angajman kuralları gereği misliyle karşılık verildi.

Suriye'den ateşlenen 3 roket mermisi, Kilis'in Elbeyli ilçesine düştü. Roket mermileri, ilçe merkezindeki bir evin bahçesi ile boş arazilere düştü. İlk belirlemelere göre 3 kişi yaralanırken çevredeki bazı binaların camları kırıldı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, merminin düştüğü bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...