Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.SAMSUNSPOR A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.İKAS EYÜPSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜGÖZTEPE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.NET GLOBAL SİVASSPORTÜMOSAN KONYASPORSİPAY BODRUM FKÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.ANTALYASPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.BELLONA KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORADANA DEMİRSPOR A.Ş.
Spor - Spor
11 saat 55 dakika önce

DEM’li belediye Vanspor FK'den otobüs desteğini kesti!

DEM Partili Van Büyükşehir Belediyesi Vanspor FK'den otobüs desteğini kesti. Vanspor FK yönetiminden konuyla ilgili açıklama geldi…
 - Yunus Akgün'ün cezası açıklandı!
13 saat 22 dakika önce

Son dakika: Yunus Akgün'ün cezası açıklandı! Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Son dakika: PFDK, Yunus Akgün'e 117 bin lira ceza verildiğini açıkladı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş maçında forma giyebilecek.
 - Sergen Yalçın - Nuri Şahin atışmasında yeni perde!
13 saat 56 dakika önce

Sergen Yalçın - Nuri Şahin atışmasında yeni perde! "Bende apoletler var, sen de ne var?"

Geçtiğimiz günlerde tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın, bir YouTube kanalında Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin hakkında çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı. Nuri Şahin'in bu ifadelere yanıt vermesi sonrası, Yalçın'dan bir açıklama daha geldi. İşte o diyaloglar ve tüm detaylar...
 - Kartal Avrupa'da uçtu!
14 saat 18 dakika önce

Beşiktaş, Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup etti | UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi üçüncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Lyon ile karşılaştı... Temsilcimiz siyah beyazlılar, bu maçı kazanarak ilk galibiyetini aldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. İşte tüm detaylar...
 - Fenerbahçe, Manchester United'ı salladı ama yıkamadı!
14 saat 29 dakika önce

Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 berabere kaldı | UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Manchester United ile kozlarını paylaştı... Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun kırmızı kart gördüğü karşılaşma 1-1 berabere biterken, iki takım da 1'er puanı hanesine yazdırdı.
Futbol - Futbol
19 saat 2 dakika önce

A Milli Takım'ımız, FIFA sıralamasındaki yerini korudu

FIFA’nın internet sitesinden ekim ayı dünya sıralaması duyuruldu. A Milli Futbol Takımı'mızın, FIFA ekim ayı dünya sıralamasında 26. basamaktaki yeri değişmedi.
 - Ülke puanında son durum!
19 saat 29 dakika önce

Galatasaray'ın Elfsborg galibiyeti sonrası UEFA ülke puanı güncellendi

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray, Elfsborg'u sahasında 4-3 mağlup etti. 7 gollü müthiş karşılaşma sonrası sarı kırmızılıların galibiyeti UEFA ülke puanına da yansıdı. İşte ülke puanında son durum ve Türkiye'nin yeni yeri...
 - Fenerbahçe, ManU'yu ağırlıyor
24 Ekim 2024 - 07:50

Fenerbahçe - Manchester United ile evinde karşılaşıyor! Muhtemel ilk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde  evinde İngiliz devi Manchester United’ı konuk ediyor. Bu kulvardaki ilk iki maçında 4 puan alan sarı-lacivertli ekipte daha önce 3 kez mağlup ettiği güçlü rakibini yine dize getirmek istiyor. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler ve diğer detaylar...
Spor - Spor
24 Ekim 2024 - 02:54

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta sona erdi: İşte gecenin sonuçları!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta maçları tamamlandı. Milli futbolcumuzun golü Benfica'yı kurtarmaya yetmezken, gecenin dev maçında Barcelona, Bayern Münih’i 4-1 mağlup etti. İşte 3. haftanın sonuçları...
Spor - Spor
24 Ekim 2024 - 01:29

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Feyenoord'u da boş geçmedi, 3'te 3 yaptı

Benfica'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde bir gole daha imza attı. Kırmızı-beyazlılar, Feyenoord karşısında farkı bire indiren golü milli futbolcunun ayağından buldu. Maç, 3-1 Feyenoord üstünlüğü ile noktalandı.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2024 - 23:13

Okan Buruk maç sonu açıklamalar yaptı! '8-9 gol olabilirdi'

UEFA Avrupa Ligi'nde İsveç temsilcisi Elfsborg'u 4-3'lük skorla mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, taktik diziliş hakkında açıklamalarda bulunarak "İlk yarıda bütün her şeyi doğru yaptık. 4 gol attık ama 8-9 da olabilirdi skor" dedi.
 - Osimhen'den Barış Alper Yılmaz sözleri!
23 Ekim 2024 - 23:00

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen Tgrthaber.com'a konuştu

UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında Galatasaray, sahasında Elfsborg'u 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılıların yıldız golcüsü Victor Osimhen, Tgrthaber.com spor sorumlusu Ömer Faruk Özcan'a konuştu. Yıldız oyuncu, "Barış Alper Yılmaz'ın röveşatası nasıldı?" sorusunu yanıtladı ve ortaya eğlenceli anlar çıktı. İşte o diyalog...
Basketbol - Basketbol
23 Ekim 2024 - 22:59

Fenerbahçe Opet, Avrupa Ligi'nde KGHM'yi 90-88 yendi!

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Opet, deplasmanda Polonya'nın KGHM takımını 90-88 mağlup etti.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2024 - 22:51

Erik ten Hag Fenerbahçe maçı öncesi konuştu! 'Hedef galibiyet'

UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag, mücadeleden galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.
Basketbol - Basketbol
23 Ekim 2024 - 22:33

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan ekibi Promitheas'ı 79-75 mağlup etti!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Promitheas takımını 79-75 yendi.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2024 - 20:57

Elfsborg teknik direktörü Oscar Hiljemark maç sonu açıklamalarda bulundu! 'Galatasaray dünya çapında bir takım'

Elfsborg'un teknik direktörü Oscar Hiljemark, UEFA Avrupa Ligi'deki Galatasaray'a karşı 4-3'lük maç sonrası açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2024 - 19:02

Adem Büyük, Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü oldu!

Trendyol 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, takımın başına teknik direktör olarak eski futbolcusu Adem Büyük'ü geçirdiklerini açıkladı.
 - Kınama mesajları peş peşe geldi
23 Ekim 2024 - 18:54

Spor camiası TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı için tek yürek oldu! Kınama mesajları peş peşe geldi

Türk Spor camiası, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin tesislerine yaşanan lanet terör saldırısını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajla kınadı.
Futbol - Futbol
23 Ekim 2024 - 18:34

Mert Nobre, Moussa Sow ile buluştu! Aynı takım için mücadele edecekler

Bir zamanlar Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen Brezilya asıllı Türk teknik adam Mert Nobre'nin yeni adresi belli oldu.
 - Milan Baros'u yakaladı
23 Ekim 2024 - 18:31

Mauro Icardi, Galatasaray tarihine geçti!

UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ile karşılaşan temsilcimizGalatasaray'da Mauro Icardi attığı gol ile kulüp tarihine adını yazdırmayı başardı.
 - Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye şok teklif!
23 Ekim 2024 - 17:37

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye şok teklif! Süper Lig devi istedi

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertlilerde sözleşmesi bitecek olan İrfan Can Kahveci'ye şok bir teklif geldiği ifade edildi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da istediği yıldız isim için Süper Lig ekibi devreye girdi ve açık çek yazdı. İşte tüm detaylar...
Sona Git