Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.SAMSUNSPOR A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.İKAS EYÜPSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜGÖZTEPE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.NET GLOBAL SİVASSPORTÜMOSAN KONYASPORSİPAY BODRUM FKÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.ANTALYASPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.BELLONA KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORADANA DEMİRSPOR A.Ş.
Basketbol - Basketbol
3 saat 4 dakika önce

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan ekibi Promitheas'ı 79-75 mağlup etti!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Promitheas takımını 79-75 yendi.
Futbol - Futbol
4 saat 40 dakika önce

Elfsborg teknik direktörü Oscar Hiljemark maç sonu açıklamalarda bulundu! 'Galatasaray dünya çapında bir takım'

Elfsborg'un teknik direktörü Oscar Hiljemark, UEFA Avrupa Ligi'deki Galatasaray'a karşı 4-3'lük maç sonrası açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
6 saat 35 dakika önce

Adem Büyük, Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü oldu!

Trendyol 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, takımın başına teknik direktör olarak eski futbolcusu Adem Büyük'ü geçirdiklerini açıkladı.
 - Kınama mesajları peş peşe geldi
6 saat 43 dakika önce

Spor camiası TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı için tek yürek oldu! Kınama mesajları peş peşe geldi

Türk Spor camiası, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin tesislerine yaşanan lanet terör saldırısını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajla kınadı.
Futbol - Futbol
7 saat 3 dakika önce

Mert Nobre, Moussa Sow ile buluştu! Aynı takım için mücadele edecekler

Bir zamanlar Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen Brezilya asıllı Türk teknik adam Mert Nobre'nin yeni adresi belli oldu.
 - Milan Baros'u yakaladı
7 saat 6 dakika önce

Mauro Icardi, Galatasaray tarihine geçti!

UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ile karşılaşan temsilcimizGalatasaray'da Mauro Icardi attığı gol ile kulüp tarihine adını yazdırmayı başardı.
 - Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye şok teklif!
8 saat önce

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye şok teklif! Süper Lig devi istedi

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertlilerde sözleşmesi bitecek olan İrfan Can Kahveci'ye şok bir teklif geldiği ifade edildi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da istediği yıldız isim için Süper Lig ekibi devreye girdi ve açık çek yazdı. İşte tüm detaylar...
 - Aslan Avrupa'da kükredi!
9 saat 20 dakika önce

Galatasaray, Elfsborg'u 4-3 mağlup etti | UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi üçüncü maçında temsilcimiz Galatasaray, sahasında İsveç ekibi Elfsborg ile kozlarını paylaştı... 7 gollü maçı sarı kırmızılılar, 4-3 kazanarak puanını 7 yapıp üst sıralara adını yazdırdı.
 - Mourinho kötü haberi verdi!
9 saat 32 dakika önce

Fenerbahçe Teknik Direktör Direktörü Jose Mourinho'dan Oosterwolde açıklaması

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerabahçe, sahasında Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesi sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında da konuştu. İşte tüm açıklamaları...
 - Galatasaray'da Yunus Akgün'e 2 dev talip!
11 saat 10 dakika önce

Galatasaray'da Yunus Akgün'e 2 dev talip! Elfsborg maçında izleyecekler

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında sahasında Elfsborg ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu sonrası gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Yunus Akgün'e 2 dev talip çıktı. O kulüplerin bugün oynanacak Elfsborg maçında yıldız oyuncuyu izleyeceklerini öğrenildi. İşte tüm detaylar...
Futbol - Futbol
12 saat 55 dakika önce

Son dakika | Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte karşılaşmayı yönetecek isim

Son dakika haberi: Süper Lig'de 10. hafta heyecanı dev bir maça sahne olacak. Lider Galatasaray, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. İki takımın da Avrupa maçları nedeniyle pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesinde maçın hakemi belli oldu. İşte TFF'den yapılan o açıklama...
Basketbol - Basketbol
14 saat 1 dakika önce

LeBron James ve oğlu birlikte tarih yazdı! NBA'de bir ilki başardılar

Los Angeles Lakers'ın süper starı LeBron James, Minnesota maçında takım arkadaşı olan oğlu Bronny James ile birlikte parkede yer aldı. Böylece NBA tarihinde ilk kez baba-oğul birlikte oynamış oldu.
 - İspanyol basını manşete taşıdı
14 saat 31 dakika önce

Arda Güler için iki İngiliz devi harekete geçti! İspanyol basını büyük transfer planını yazdı

Real Madrid'de istediği oranda forma şansı bulamayan Arda Güler'in takımdan ayrılması gündeme geldi. İspanyol basını milli futbolcu için İngiltere Premier Ligi'nin iki köklü ekibi ile Almanya'nın son şampiyonu Leverkusen'in transfer planlarını yazdı.
Spor - Spor
19 saat 43 dakika önce

Arda Güler'den maç sonrası alkışlık hareket! Nuri Şahin'i teselli etti

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Real Madrid 2-0 geriye düştüğü maçta Borussia Dortmund'u 5-2 yendi. Mücadelenin ardından Real Madrid forması giyen Arda Güler, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'i teselli etti.
 - Real Madrid'den geri dönüş
23 Ekim 2024 - 00:10

Şampiyonlar Ligi'nde enfes maç! Real Madrid 2-0'dan geri dönerek 5-2 kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçta Real Madrid, evinde Alman kulüp Dortmund ile karşılaştı. İlk yarısını 2-0 geride tamamlayan Madrid temsilcisi ikinci yarıda bulduğu 5 gol ile karşılaşmadan 5-2'lik zaferle ayrılmasını bildi. Real Madrid'in gollerini; Rüdiger, Vinicius (3) ve Vazquez atarken Nuri Şahin'in başında olduğu Dortmund'un gollerini ise Malen ve Bynoe-Gittens ile kaydetti.
Futbol - Futbol
22 Ekim 2024 - 23:14

Kimmich, Barcelona'ya göz kırptı!

Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alman orta saha futbolcusu Joshua Kimmich, İspanya devi Barcelona'ya transfer ihtimalinin sorulması üzerine "Hayatta ve futbolda hiçbir şeyi göz ardı edemezsiniz." ifadelerini kullanarak Katalan ekibe açık kapı bırakmış oldu.
Futbol - Futbol
22 Ekim 2024 - 22:07

Neymar 12 ay sonra tekrar sahalara geri döndü!

Brezilya Milli takımının aktif olarak en skorer futbolcusu konumunda bulunan Neymar, geçen sene yaşadığı sakatlık sebebiyle yeşil sahalardan 1 sene uzak kalmıştı. Tedavisi sona eren Sambacı, tekrar formasına kavuştu.
Futbol - Futbol
22 Ekim 2024 - 20:49

Newcastle, Anthony Gordon'un sözleşmesini yeniledi!

Premier Lig takımı Newcastle United, 23 yaşındaki kanat futbolcusu Anthony Gordon'un sözleşmesini yenilediğini açıkladı.
Futbol - Futbol
22 Ekim 2024 - 20:01

Son dakika | Galatasaraylı Yunus Akgün PFDK'ya sevk edildi!

Son dakika haberine göre Galatasaray forması giyen Yunus Akgün, "hakareti" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildi.
 - Fenerbahçe tesislerinde kavga çıktı
22 Ekim 2024 - 19:55

Ryan Kent gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe tesislerinde dayak atıldı

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde sözleşmesini feshettiği kanat oyuncusu Ryan Kent hakkında gerçekler ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Samandıra'daki tesislerinde 'tekme tokat dayak yediği' iddia edildi. İşte çıkan kavganın nedeni... 
 - Emre Belözoğlu adım adım Antalyaspor'a
22 Ekim 2024 - 19:41

Antalyaspor'da Emre Belözoğlu sesleri!

Trendyol Süper Lig takımı Antalyaspor, Alex de Souza ile istediği sonuçları alamayarak takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirmeyi istediği iddia edildi. Brezilyalı teknik adam Akdeniz temsilcisi ile bu sezon 9 maçta 2 galibiyet alırken 5'de mağlubiyet ile sahadan ayrıldı.
Sona Git