Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.SAMSUNSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.GÖZTEPE A.Ş.İKAS EYÜPSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜNET GLOBAL SİVASSPORTRABZONSPOR A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORKASIMPAŞA A.Ş.SİPAY BODRUM FKÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.ANTALYASPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPORBELLONA KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORADANA DEMİRSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
3 saat 17 dakika önce

Napoli, Lecce engelini tek golle geçti!

Serie A'nın 9. haftasında Napoli, Lecce'yi 1-0 mağlup etti.
 - Fenerbahçe'de Osayi krizi!
4 saat 47 dakika önce

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel krizi! Galatasaray devrede mi?

Süper Lig'de yoluna pür dikkat devam eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Geçtiğimiz günlerde Osayi-Samuel'in sarı lacivertlilerdeki geleceğiyle ilgili görüşmeler gerçekleşmişti. Son yapılan görüşmede ise bir kriz yaşandı ve Nijeryalı yıldızın menajeri son görüşmede Mario Branco'ya şok bir ifade kullandı. İşte tüm detaylar...
Futbol - Futbol
4 saat 55 dakika önce

Kayserispor, deplasmanda Hatayspor'u 1-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Hatayspor, sahasında konuk ettiği Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.
 - Okan Buruk taburcu edildi!
5 saat 7 dakika önce

Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk taburcu edildi!

Apandisit ameliyatı olan ve başarılı bir operasyon geçiren Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, taburcu edildi. Tecrübeli hoca hastane çıkışında, "Her şey yolunda. İşimizin başındayız. İyiyim" açıklamasını yaptı.
 - F.Bahçeli yıldız Jesus'un yanına gidiyor!
5 saat 34 dakika önce

Ve transferi duyurdular! Fenerbahçe'nin yıldızı Jorge Jesus'un yanına gidiyor

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertliler, ara transfer dönemi çalışmalarını sürdürürken, şok bir haber geldi. Dış basın, Kanarya'nın yıldız futbolcusunun takımdan ayrılacağını duyururken, Jorge Jesus'un yanına gideceğini iddia etti. İşte o isim ve tüm detaylar...
 - Sergen Yalçın-Nuri Şahin atışması için çarpıcı yorum!
8 saat 52 dakika önce

Ali Tandoğan'dan Sergen Yalçın-Nuri Şahin atışması için çarpıcı yorum!

Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Ali Tandoğan, XTG Spor'a özel açıklamalar yaptı. Birçok konuya dair açıklamalarda bulunan Tandoğan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili de konuştu. Çarpıcı ifadeler kullanan eski futbolcunun Sergen Yalçın-Nuri Şahin atışmasıyla ilgili yorumu gündeme oturdu. İşte tüm açıklamaları...
Futbol - Futbol
9 saat 19 dakika önce

Giovanni van Bronckhorst, Süper Lig'deki ilk derbisine çıkacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Süper Lig'de ilk derbisini Galatasaray'a karşı oynayacak.
Futbol - Futbol
9 saat 22 dakika önce

Fenerbahçe ile Bodrum FK ilk kez karşılaşacak

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Bodrum FK karşı kozlarını paylaşacak. İki takım ligde birbirlerine karşilk kez rakip olacak.
Futbol - Futbol
9 saat 24 dakika önce

Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi'den Beşiktaş'a 5 maçta 5 gol

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, sahasında Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Sarı kırmızılıların Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Beşiktaş ile oynadığı 5 maçta 5 gol sevinci yaşadı.
Futbol - Futbol
9 saat 29 dakika önce

Beşiktaş, Galatasaray'ın evinde kazanamıyor

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Siyah beyazlılar, Süper Lig'de Galatasaray'a konuk olduğu son 7 maçı kazanamadı. Kartal, son 4 müsabakanın ise tamamını kaybetti.
 - Jelert'in yerine yeni sağ bek!
11 saat 14 dakika önce

Galatasaray'da Jelert'in yerine yeni sağ bek! İtalyan basını duyurdu

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da yoluna lider olarak devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılar, iki kulvarda müthiş bir şekilde ilerlerken, ocak ayı için transfer çalışmalarına da başladı. Cimbom, performansından memnun olmadğı Jelert'in yerine yeni bir takviye yapmak için düğmeye bastı. İşte o isim ve tüm detaylar...
 - UEFA gelirleri açıklandı!
11 saat 25 dakika önce

UEFA gelirleri açıklandı! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor...

Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor, Avrupa'da yoluna devam ediyor... Türk takımlarının UEFA'dan kazandığı gelirler de belli olurken, Avrupa kupalarında şu ana kadar en fazla para kazanan ilk 10 takım açıklandı. İşte Türk takımlarının sıralaması...
Spor - Spor
17 saat 8 dakika önce

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu 10 yılı aşan 'yavrucuğum' küskünlüğünü bitirdi

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu yıllar sonra barıştı. Televizyon ekranlarında "yavrucuğum" sözleri nedeniyle tartışan ikili uzun yıllar küs kalmıştı. Ahmet Çakar, birlikte fotoğraflarını paylaşarak artık görüştüklerini duyurdu.
Basketbol - Basketbol
22 saat 1 dakika önce

Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una kaybetti!

EuroLeague'in 5. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Panathinaikos'a 81-76'lık skorla mağlup oldu.
Futbol - Futbol
23 saat 4 dakika önce

Sivasspor 2-0'lık skordan döndü! Adana Demirspor'u 4 golle geçti

Trendyol Süper Lig'de 10. hafta maçında Sivasspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Maçta 2-0 geri düşen Sivasspor, Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla kazandı.
Futbol - Futbol
23 saat 36 dakika önce

Göztepe 100. yıla özel formasını tanıttı!

İzmir kulübü Göztepe, 100. yılına özel tasarladığı formasını görücüye çıkardı.
 - Daha önce taraftarla kavga etmişti
23 saat 50 dakika önce

Ergin Ataman'a 'gergin' karşılama! Daha önce kavga çıkmıştı

Fenerbahçe Beko ile oynayacakları maç için Ülker Spor Salonu'na gelen Panathinaikos ve Basketbol Milli Takım Baş Antrenörü Ergin Ataman'a Fenerbahçe tribünlerinden kızdıracak bir tezahürat geldi. Daha önce kavgaya sebebiyet veren "Doping yapsana 'Gergin Ataman" bestesi bir kez daha hep bir ağızdan seslendirildi. Ataman, bu kez duruma sessiz kaldı.
Futbol - Futbol
23 saat 58 dakika önce

Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazır!

Trendyol Süper Lig'de Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçı için siyah-beyazlı takım karşılaşmaya hazır olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla göstermiş oldu.
Futbol - Futbol
25 Ekim 2024 - 20:36

Dursun Özbek Okan Buruk'u ziyaret etti!

Başkan Dursun Özbek ve Galatasaraylı futbolcular, apandisit ameliyatı geçiren teknik direktör Okan Buruk'u ziyarette bulundu.
Futbol - Futbol
25 Ekim 2024 - 20:20

Beşiktaş'ta Milot Rashica müjdesi! Galatasaray derbisine yetişti

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Milot Rashica'nın Galatasaray derbisinde forma giyebileceği öğrenildi. Sakatlığını henüz yeni atlatan Kosavalı futbolcunun oyuna sonradan girebileceği öne sürüldü.
 - Ahmet Çakar'dan Özbek'e sert sözler
25 Ekim 2024 - 20:19

Ahmet Çakar Dursun Özbek'e sert sözlerle yüklendi: Soruşturma yapılacak, üstünü kapatamayacaksınız

Galatasaray'da son günlerde gündemden düşmeyen karaborsa bilet satışı ve bahis sitesi reklamı hakkında ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakar, "Etkili bir soruşturma yapılacak ve bu olayı kapatamayacaksınız" dedi. 
Sona Git