Tgrt Haber

7 yıl sonra yine karşılaşacaklar

03 Temmuz 2014 19:18
7 yıl sonra yine karşılaşacaklar

Galatasaray'ın yeni taknik direktörü Cesare Prandelli ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2004'ten sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Cesare Prandelli ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2004'ten sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek.  Cesare Prandelli 2004 yılında Seria A ekiplerinden Parma'nın başındayken, aynı dönemde Ersun Yanal da Gençlerbirliği'ni çalıştırıyordu. O dönemde eski adıyla UEFA Kupası 3. Tur'unda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinden istediğini alan taraf ise Ersun Yanal olmuştu. Parma ile Gençlerbiliği arasında oynanan iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başaran Ersun Yanal ve öğrencileri, Ankara'da oynanan ilk karşılaşmayı 3-0, İtalya'daki rövanş karşılaşmasını ise 1-0 kazanarak Parma'yı kupa dışına itmeyi başarmıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...