Tgrt Haber

75 milyon dolarlık adamın gözyaşları

05 Temmuz 2014 19:29
75 milyon dolarlık adamın gözyaşları

Kolombiya, Brezilya'ya 2-1 yenilerek Dünya Kupası'na çeyrek finalde veda ederken maç bitiminde Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez gözyaşlarına boğuldu.

Penaltında bir gol kaydederek kupadaki 6. golünü atan James Rodriguez maçın bitimiyle birlikte ağlamaya başladı.

 

James'i teselli etmeye maçın yıldızı David Luiz ile Dani Alves koştu. İki Brezilyalı futbolcu James'i teselli ederken David Luiz formasını James Rodriguez'le değiştirdi.

 

David Luiz taraftarlara James Rodriguez'i alkışlattırdı. James Rodriguez, maç sonunda Brezilyalı savunmacı David Luiz ile aralarında geçen diyaloğu açıkladı. Luiz'in kendisini övdüğünü ifade eden 22 yaşındaki futbolcu, kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

 

James, "Luiz maçtan sonra bana sarıldı ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğumu söyledi. Gururlandım. Açıkçası birçok yıldız oyuncu bana sarılıyor ve bu beni mutlu ediyor. Başımızı kaldırıp Kolombiya halkına desteklerinden ötürü teşekkür etmeliyiz. Üzgünüz, çünkü yolumuza devam edip yeni rekorlara imza atmak istiyorduk. Yarı finale çıkmak için her şeyimizi ortaya koyduk; ama övünmeliyiz çünkü iyi bir takıma karşı oynadık" diye konuştu.

 

Hakeme gönderme yapan James, "Tüm hayallerimizi sahada bıraktık. Gitmek zorunda olmamız çok üzücü. Ağlıyorum, çünkü her şeyimizi verdik. ne yazık ki hakem kararları lehimize değildi. Brezilya iyi takım ama biz de her şeyimizi verdik o yüzden rahatız. Devam etmek istiyorduk ama başımız öne eğik değil. Teşekkürler Kolombiya" dedi.

 

Maça harika bir serbest vuruş golü ile damga vuran David Luis ise rakip takımı övdü. Luiz, "Kolombiya çok iyi bir Dünya Kupası geçirdi ve Brezilya ile karşılaşmasalardı belki daha da ileri gidebilirlerdi. Bugün gol atmaya odaklandık ve maçı her dakikasında harika işler yaptık. Almanya ile klasik bir eşleşme oldu. Böyle oynamaya devam etmeliyiz, gol atmaya çalışmalıyız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...