Tgrt Haber

A Milli Takım aday kadrosunda değişiklik! İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ekim 2024 11:42 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 12:10
A Milli Takım aday kadrosunda değişiklik! İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı

UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda İsmail Yüksek ve Mert Günok, sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Eyüpspor kalecisi Berke Özer, aday kadroya dahil edildi.

Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak Ay-Yıldızlı ekibimizde İsmail Yüksek ve Mert Günok​ sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Eyüpspor kalecisi Berke Özer ise A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.

TFF'den yapılan açıklamada, "UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar için dün İstanbul'da kampa giren A Milli Takımı'mızda yapılan sağlık kontrollerinin ardından İsmail Yüksek ve Mert Günok'un sakatlıklarının müsabakalar sürecinde tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildi. Aday kadrodan çıkarılan iki futbolcu, tedavilerine kulüplerinde devam edecek. Bu gelişme üzerine ikas Eyüpspor'dan kaleci Berke Özer, A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Can 8 Ekim 2024 11:52

Böyle haberler gerçekten üzücü, sakatlıklar sporcular için her zaman zor bir durum

Sonraki Haber Yükleniyor...