Tgrt Haber

A Milli Takım'ın yayıncısı değişti! Acun adım attı, Saran'dan hakları aldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 20:10 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 20:13
A Milli Takım'ın yayıncısı değişti! Acun adım attı, Saran'dan hakları aldı 

A Milli Takım'ın yayın haklarını satın alan Saran Media Group, haklarını Acun Medya'ya sattı. A Milli Takım'ın karşılaşmalarının EXXEN ve TV8'de yayınlanması bekleniyor. 

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2028 yılına kadar olan maç yayın hakları​ el değiştirdi. Bu yıl yayınlanacak Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin yayın haklarını satın alan TRT, uzun süredir ekranlarında yayınladığı milli maçlara veda etti.

Fenerbahçeli iş insanı Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Media Group, kısa bir süre önce Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın maçlarının yayın haklarını 2028'e kadar satın almıştı.

A Milli Takım'ın yayıncısı değişti! Acun adım attı, Saran'dan hakları aldı  - 1. Resim

İKİ KANALDAN YAYINLANACAK!

Sports Digitale'den Yağız Sabuncoğlu'nun haberine göre, Acun Medya​ A Milli Takım'ın 2028'e kadar olan tüm maç yayın haklarını sadece bir gün sonra Saran Medya'dan devraldı. A Milli Takım'ın yeni yayıncıları 'EXXEN' ve 'TV8' oldu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...