Tgrt Haber

Aaron Hunt, Beşiktaş'a mı gelecek

20 Ocak 2014 20:41
Aaron Hunt, Beşiktaş'a mı gelecek

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Alman futbolcu Aaron Hunt ile ilgili kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklama, siyah beyazlı camiayı oldukça heyecanlandıracak.

Bir süredir Beşiktaş ile adı anılan 27 yaşındaki ortasaha futbolcusu, bugün yapılan antrenmanı izinsiz terk ederek gemileri yaktı. Werder Bremen kulübünün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Aaron Hunt antrenmanı izinsiz terk etmiştir. Gün içinde konuyla ilgili detaylı bilgi verilecektir" denildi. Kariyeri boyunca sadece Werder Bremen forması giyen Hunt, bu sezon bu sezon takımının oynadığı 18 resmi maçta da ilk 11'de sahaya çıkmış ve 3 gol atıp 4 de asist yapmıştı. 2004-2005 sezonundan itibaren A takım forması giymeye başlayan Hunt, toplamda 224 resmi maçta sahaya çıkarken, 34 gol kaydedip 48 de asist yaptı. Hunt, 3 kez de Almanya A Milli takım formasını terletti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...