Tgrt Haber

Abdullah Avcı'dan farklı galibiyet sonrası Fenerbahçe açıklaması

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2024 21:31 - Güncelleme : 09 Mart 2024 21:54
Abdullah Avcı'dan farklı galibiyet sonrası Fenerbahçe açıklaması
Trabzonspor, Abdullah Avcı, Süper Lig

Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü evinde 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor Fatih Karagümrük’ü 5-1 farklı yendi. Galibiyet sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın maç sonrası yaptığı açıklama şu şekilde:

"Rakiple ilgili konu başlıkları vardı. En sıkışık oynayan takım, deneyimli, tecrübeli bir takımdı. İlk yarının ortalarında çok net pozisyonlar bulduk. Duygularımızı karıştırmadan her şeyi doğru yaptık. Alanya maçında iyi oyun oynamamıza rağmen kaybetmek bizi üzdü. İki haftadır gelen ilk top gol oluyor. Geçen hafta da öyle oldu."

Abdullah Avcı'dan farklı galibiyet sonrası Fenerbahçe açıklaması - 1. Resim

“TAHA KRİTİK KURTARIŞLAR YAPTI”

"Taha uzun zamandır oynamamasına rağmen Emre Mor'un pozisyonunda kritik bir kurtarış yaptı. Burada golü yeseydik kırılmalar olabilirdi."

“TEBRİK EDİYORUM"

"Mutluyuz. İki önemli hedefimiz var. Rakibimiz Karagümrük ile kupa yarı finalini oynayacağız. Bugün kazandık ve çok mutluyum. Oyuncuların performansı ve oyunun büyük bölümüne sadık kalmaları önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Abdullah Avcı'dan farklı galibiyet sonrası Fenerbahçe açıklaması - 2. Resim

AVCI’DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

"Paul Onuachu, Fenerbahçe maçında yok. Nisan'ın 3 veya 4'ünde dönecek. Uğurcan Çakır'ın için birkaç gün içinde açıklama yapılır."

 

.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...