Tgrt Haber

Abdurrahim Albayrak'tan Antalyaspor maçı sonrası flaş açıklama!

12 Şubat 2018 23:47
Abdurrahim Albayrak'tan Antalyaspor maçı sonrası flaş açıklama!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor'u güzel bir oyunla 3-0 mağlup etti ve puanını 44'e yükseltti ve 16. haftada bıraktığı liderliği Medipol Başakşehir'den devraldı. Sportif AŞ yöneticisi Abdurrahim Albayrak, oyucnuların 7 aydır para alamadığını açıkladı!

Antalyaspor galibiyeti sonrasında konuşan Abdurrahim Albayrak, "Ciddi loca sattık. Bizi bu günlerde maddi manevi destekleyen can dostlarımıza teşekkür ediyorum." yorumunda bulundu.

90+2. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan ve Kasımpaşa deplasmanında cezalı duruma düşen Younes Belhanda'yla ilgili konuşan Albayrak, "Belhanda için şok yaşıyorum. Sahamızda ve 3-0 öndeyken kırmızı kart görmesi... Çok enteresan, Antalyasporlu yabancı oyuncular içeriye girerken 'Nasıl olur da bu durumda bir oyuncu kırmızı görür?' diye hayret etmiş. Kendisi de üzülecektir." ifadelerini kullandı.Albayrak en büyük transferlerinin ilk devrede forma giyemeyen oyuncuların kazanılması olduğunu vurguladı ve şunalrı söyledi:
En büyük transferlerimiz Donk olsun, Selçuk olsun, birçok oyuncuyu kazandık. Sol bekte de size söylemiştim hoca son günde bombayı patlatır diye. Ne kadar isabetli bir tercih yaptığımızı herkes görüyor.Albayrak, sözlerini "Geçen bir oyuncu bana 'Televizyonda neden 4 aydır para alamıyorlar' diyorsunuz dedi. Ben de 'Alamıyorsunuz' dedim. 'Hayır, 7 aydır alamıyoruz' dedi. Kolay değil arkadaşlar, zor bir dönemeçten geçiyoruz." ifadeleriyle noktaladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...