Tgrt Haber

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
06 Haziran 2024 15:45 - Güncelleme : 06 Haziran 2024 15:50
Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi öncesinde Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile Aziz Yıldırım arasındaki gerginlik sürüyor. Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın sözleri sonrası suç duyurusunda bulundu.

Acun Ilıcalı​'nın Aziz Yıldırım​'ın kendisine yönelik sözleri sonrası hakkında suç duyurusunda bulunduğu öne sürüldü. Konuya ilişkin Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

10 MİLYON TL'LİK TAZMİNAT DAVASI​ DA AÇTI

Sabuncuoğlu, Acun Ilıcalı'nın asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu ve 10 milyon TL'lik tazminat davası açtığını aktardı.

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu - 1. Resim

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı'ya yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

"2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş​'ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik'te Fetö'cülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun'un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar'a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...