Tgrt Haber

Ahmet Çalık unutulmadı! Şampiyonluk kutlamalarında gözyaşları sel oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2023 00:00 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 00:24
Ahmet Çalık unutulmadı! Şampiyonluk kutlamalarında gözyaşları sel oldu

Şampiyonluk kutlamalarında Galatasaray'ın yetenekli stoperi Abdülkerim Bardakcı, sahaya Ahmet Çalık formasıyla çıkınca duygusal anlar yaşandı.

Spor Toto Süper Lig​'de Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray​, ezeli rakibi Fenerbahçe​'yi sahasında konuk etti. Her dakikası büyük bir mücadele içinde geçen maçtan sarı-kırmızılılar Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi​'nin golleriyle 3-0 galip ayrıldı.

KUTLAMALARDA DUYGU DOLU ANLAR

Sarı-kırmızılılar derbinin ardından şampiyonluk kutlamalarını gerçekleştirdi. Kutlamalar büyük sevinç gösterilerine sahne olurken duygu dolu anlar da yaşandı.

Şampiyonluk kutlamalarına Sezen Aksu'nun 'Yalnızca Sitem' isimli şarkısı eşliğinde geçtiğimiz yıllarda geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden eski Galatasaraylı Ahmet Çalık'ın 5 numaralı formasıyla çıkan Abdülkerim Bardakcı, gözyaşlarına hakim olamadı. 

Ahmet Çalık unutulmadı! Şampiyonluk kutlamalarında gözyaşları sel oldu

Abdülkerim, Teknik direktör Okan Buruk'la da tebrikleştikten sonra başarılı teknik adam gözyaşlarına haki olamadı. Ayrıca Emre Taşdemir de kutlamalara Ahmet Çalık formasıyla çıktı.

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1665451889910235136

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...