Tgrt Haber

Ahmet Nur Çebi aday olacak mı? Beşiktaş'tan yeni açıklama 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2023 19:00 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 19:45
Ahmet Nur Çebi aday olacak mı? Beşiktaş'tan yeni açıklama 

Beşiktaş Kulübü, başkan Ahmet Nur Çebi'nin yarın düzenlenecek bir basın toplantısına ev sahipliği yapacağını duyurdu. İddialara göre, Çebi'nin bu toplantıda başkanlık için aday olmayacağını açıklayabileceği belirtiliyor. 

Beşiktaş​, Süper Lig​'in 11. haftasında deplasmanda Antalyaspor​'a 3-2 yenilmesinin ardından önemli gelişmeler yaşıyor. Yaklaşan başkanlık seçimi​ öncesinde kulüpte hareketli günler yaşanıyor.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi​'nin yarın basın önünde bir toplantı düzenleyeceği belirtildi.

Kulüpten gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yarın (7 Kasım) Basın Toplantısı Düzenleyecek Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Kulübümüzün gündemine dair açıklamalarda bulunmak üzere, yarın (7 Kasım) saat 13.00’te Tüpraş Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecektir. Kamuoyunun ve basın mensuplarının bilgilerine saygılarımızla sunarız."

'ADAY DEĞİL' İDDİASI 

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. Sports Digitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre; Ahmet Nur Çebi yarın gerçekleştireceği basın toplantısında başkanlığa aday olmayacağını duyuracak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...