Tgrt Haber

Ali Dürüst, 'Şampiyonluğu burnumuzdan getirdiler'

02 Haziran 2015 03:27
Ali Dürüst, 'Şampiyonluğu burnumuzdan getirdiler'

Galatasaray'da 8 şampiyonluk yaşayan tek isim olan Ali Dürüst, 'Yaptığı çok yanlış, çok arabesk. Bu olay tamamen şampiyonlukta büyük emeği bulunan Abdurrahim’i silmek için yapıldı.'dedi

Sarı-Kırmızılı kulübün şampiyonluk kutlamalarına gölge düştü... 20. şampiyonluğun baş mimarlarından biri olan ve Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen şampiyonluk töreninde, Abdurrahim Albayrak ile birlikte adeta yok sayılan eski ikinci başkanlardan Ali Dürüst, Başkan Dursun Özbek’e sert çıktı. Dürüst, “Bu yaptığı çok yanlış, çok arabesk. Bu olay, tamamen şampiyonlukta büyük emeği bulunan Abdurrahim Albayrak’ı silmek için yapılan bir olay. Şampiyonluk sevincini burnumuzdan getirdi” diye konuştu. G.Saray’da görev yaptığı süre içerisinde 8 şampiyonluk yaşayan Ali Dürüst, “Olayı Futbol Federasyonu’na da bağlamasınlar. Ben Faruk (Süren) başkanın, kazanılan 4 şampiyonlukta bir kere bile kupa törenine çıktığını görmedim. Ünal Aysal döneminde bile bu kadar olmamıştı. İlk şampiyonlukta başkan Ünal Aysal dahil hepimiz oradaydık. İkinci şampiyonlukta ise Aysal, ‘kimse kupa törenine çıkmasın’ dedi, kendi de törene çıkmadı. Son yapılan çok yanlış. Madem öyle kendisi de oraya çıkmayacaktı” ifadelerini kullandı.

‘AMAÇ ALBAYRAK’I SİLMEK’
Ali Dürüst, kendisinin bu dönemde yönetici olmadığını ve yapılanların daha çok Albayrak’i silme amacını taşıdığını üstüne basa basa bir kez daha tekrar ederken, daha önceden organizasyonun bu şekilde olacağından haberlerinin olmadığını ve bu olayı statta öğrendiklerini de sözlerine ekledi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...