Tgrt Haber

Alina Boz'un görüntüleri Galatasaraylıları çıldırttı! 'Aşkın Olayım' şarkısında 'küfür' açıklaması

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
12 May 2024 10:04 - Güncelleme : 12 May 2024 10:21

Ünlü oyuncu Alina Boz'un bir gece kulübünde çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 'Aşkın Olayım' şarkısını söyleyen Boz'un Galatasaray'a küfür ettiği iddialarının ardından oyuncudan açıklama geldi.

Geçtiğimiz aylarda Umut Evirgen​ ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Alina Boz​'un gece kulübünde eğlendiği sırada çekilen görüntüleri tepki çekti. 'Aşkın Olayım' şarkısını söylerken Galatasaray​'a küfür ettiği iddia edilen Boz, taraftarlar tarafından yorum yağmuruna tutuldu. 

Ünlü oyuncu Sarı-kırmızılı taraftarlardan gelen tepki üzerine hemen açıklama yaptı. Paylaşımı yapanlardan şikayetçi olacağını söyleyen Boz, küfür etmediğini savundu. 

Ekran Alıntısı

"KÜFÜR İÇERİKLİ SÖZLERİ BEN SÖYLEMEDİM"

Alina Boz açıklamasında bu videoyu yalanlayarak "Küfür içerikli sözleri benim söylemediğim açıkça belli olmaktadır. Konuyu ben de üzüntüyle takip etmekteyim. Söz konusu videoda yalnızca sevdiğim şarkının sözlerini seslendirmiş olup başka küfür vs herhangi bir ek söz söylemedim" dedi.

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...