Tgrt Haber

Alpaslan Öztürk'ün iddialarına İbrahim Üzülmez'den jet cevap: Ekmek yediği kaba... 

11 Temmuz 2023 18:04 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 18:04
Alpaslan Öztürk'ün iddialarına İbrahim Üzülmez'den jet cevap: Ekmek yediği kaba... 

Geçtiğimiz sezonu Eyüpspor'da kiralık olarak olarak geçiren futbolcu Alpaslan Öztürk, eski hocası İbrahim Üzülmez hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu. 'Çok kötü bir hocaydı' diyen Öztürk'e İbrahim Üzülmez'den jet cevap geldi. "Kendisi ekmek yediği kaba pisleyen birisi aslında" diyen Üzülmez, "Profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu böyle daha iyi anlayabilirsiniz kendisini" dedi. 

Bir dönem Galatasaray​'da da futbol oynayan Alpaslan Öztürk, Eyüpspor​'daki hocası İbrahim Üzülmez hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Alpaslan Öztürk, İbrahim Üzülmez'in hem kötü bir hoca hem de kötü bir insan olduğunu söyledi. Üzülmez'den iddilara jet hızında cevap geldi. 

"EKMEK YEDİĞİ KABA PİSLEYEN BİRİSİ" 

İbrahim Üzülmez, "Kendisi ekmek yediği kaba pisleyen birisi aslında. Cidden durum bu. Profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu böyle daha iyi anlayabilirsiniz kendisinin" dedi.

"SAHA KENARINA TUVALETİNİ YAPARDI"

Sözlerine devam eden İbrahim Üzülmez, "Antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı, 3-4 sefer" açıklamasında bulundu.  

"ÖZELEŞTİRİ YAPMASI LAZIM"

"Kesinlikle benim ismimi bir daha ağzına almasın. Yaptığı açıklamalar da onun karakterini gösteriyor zaten. Bu kardeşimizin öz eleştiri yapması lazım. Kendisine sorsun önce Galatasaray ya da Eyüpspor'da neden tutunamamış. Bana insanlık dersi verecek kişinin en son kendisi olduğu gerçeğini de unutmamasını tavsiye ederim."

 

 

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...