Tgrt Haber

Ancelotti için seçim zamanı: Ya Arda Güler ya da Luka Modric!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
17 Eylül 2024 02:38 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 02:57
Ancelotti için seçim zamanı: Ya Arda Güler ya da Luka Modric!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Stuttgart'ı ağırlayacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, orta sahada oynatacağı 3. isim hakkında kararsızlık yaşıyor. İtalyan çalıştırıcı, formayı Arda Güler ya da Luka Modric'e verecek.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi​'nin 2024-2025 sezonunda ilk hafta heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. İlk haftanın dikkat çeken maçlarından biri de Santiago Barnabeu'da oynanacak. Carlo Ancelotti​'nin çalıştırdığı İspanyol ekibi Real Madrid​ ile Sebastian Hoeness yönetimindeki Alman takımı Stuttgart​ karşı karşıya gelecek.

YA ARDA GÜLER​ YA DA MODRIC

Bu müsabaka öncesinde eflatun-beyazlıların İtalyan çalıştırıcısı Ancelotti zor bir karar vermek zorunda.

Ancelotti için seçim zamanı: Ya Arda Güler ya da Luka Modric! - 1. Resim

İspanyol Gazeteci Miguel Ángel Díaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı habere göre; Ancelotti, Stuttgart maçında Bellingham ile Tchouameni'nin yanında oynayacak üçüncü orta saha için Arda Güler ve Luka Modric arasında seçim yapacak.

MADRİD'TE TÜRK HAKEM

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arda Güler'li Real Madrid ile Stuttgart arasındaki kritik maçta Halil Umut Meler düdük çalacak.

Ancelotti için seçim zamanı: Ya Arda Güler ya da Luka Modric! - 2. Resim

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Madrid'deki efsanevi Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak mücadelede, Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Arda Kardeşler sahada yer alacak. VAR hakemi görevini Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Rob Dieperink, AVAR görevini ise Pol van Boekel yürütecek.

REAL MADRID'İN KADROSU

Kaleciler: Courtois, Lunin, Fran Gonzalez

Defans: Carvajal, Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy

Orta Saha: Bellingham, Valverde, Modric, Tchouameni, Arda Güler

Forvet: Vinicius Jr., Mbappe, Rodrygo, Endrick

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem17 Eylül 2024 03:18

Bu sezonun modrik mi arda mı diye bi durum var ki canım sıkıldı yaa

Sonraki Haber Yükleniyor...