Tgrt Haber

Ancelotti'den Arda Güler kararı! Bu kez formayı kaptırdı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
24 Eylül 2024 21:22 - Güncelleme : 24 Eylül 2024 21:23
Ancelotti'den Arda Güler kararı! Bu kez formayı kaptırdı

Son iki karşılaşmada milli futbolcumuz Arda Güler'e forma veren Carlo Ancelotti, La Liga'nın 7. haftasında bu sefer yedeğe çekti. Tecrübeli teknik adam Rodrygo'yu yeniden kadroya yazdı. 

İspanyol devi Real Madrid​'in son haftalardaki futbolu taraftarlar arasında tartışma çıkarırken, Teknik Direktör Carlo Ancelotti​, taktiksel değişiklikler üzerinde çalışmaya başladı.

Tecrübeli antrenör, Espanyol’u 4-1 yendikleri karşılaşmada ilk 11’de forma şansı verdiği genç yıldız Arda Güler​'i bu akşam oynanacak Alaves mücadelesinde yedek bırakmayı planlıyor.

Ancelotti'den Arda Güler kararı! Bu kez formayı kaptırdı - 1. Resim


RODRYGO İLK 11'DE!

AS’ın haberine göre, Ancelotti, Espanyol maçında sağ kanatta oynattığı Arda Güler’in yerine Rodrygo’yu sahaya sürecek. İlk 11'e geri dönecek bir diğer isim ise sol kanatta görev alacak olan Vinicius Jr. İtalyan teknik adamın, forvet hattında ise Mbappe ya da genç yetenek Endrick’e şans vereceği konuşuluyor.

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 7 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 247 dakika süre bulan 19 yaşındaki futbolcu gol ya da asist katkısı veremedi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsmail24 Eylül 2024 22:29

Arda'ya ne oldu acaba, ancelotti biraz fazla tecrübesiz olabilir mi?

Sonraki Haber Yükleniyor...