Tgrt Haber

Ancelotti'nin yerine geçebilecek 5 isim

16 May 2015 00:39
Ancelotti'nin yerine geçebilecek 5 isim

Real Madrid'de Ancelotti'nin geleceği tartışılmaya başlandı.

Real Madrid'de kötü geçen sezonun ardından teknik direktör Carlo Ancelotti'nin geleceği tartışmaya açıldı ve İtalyan hocanın yerine geçebilecek hocalar için de beyin fırtınası başladı.

JULEN LOPETEGUI

Porto'da ilk sezonunu geçiren Julen Lopetegui, göze girmeyi başardı. 48 yaşındaki teknik adamın tek dezavantajı tecrübesizliği. Daha önce Real Madrid Castilla'da da çalışan antrenör, Porto öncesi bir de Rayo Vallecano'da görev aldı.

JÜRGEN KLOPP

Muhtemelen Avrupa'nın şu anda en gözde hocası. Dortmund'da finansal olarak kısıtlamalarla karşılaşan ve en iyi oyuncularını satmak zorunda kalan Klopp, Madrid'de elinde milyonlarla birlikte çalışmaktan zevk alabilir.

FERNANDO HIERRO

Hierro, Real Madrid'de oynadığı dönemde tam 5 La Liga kuğaso ve 3 Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadı. İspanyol çalıştırıcı, geçen sezon Ancelotti'nin yardımcılığına geldi.

JUPP HEYNCKES

Evet, Jupp Heynckes. 1998'de Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan isimdir Heynckes. Emeklilik kararı alan Alman hoca, Bernabeu'da 2. bir deneme yapmak isteyebilir. Tabii bu düşük bir ihtimal gibi gözüküyor, çünkü 70 yaşındaki hoca, Bayern Münih'le son sezonunda aldığı 3 kupanın, kariyerini sonlandırmak için müthiş bir an olduğunu belirtmişti.

ZINEDINE ZIDANE

Zidane, Carlo Ancelotti'nin açık bir şekilde yerine geçecek bir isim olarak görülüyor. Efsane Fransız, 2014 Haziran'ında Reaş Madrid'in rezerv takımının başına geçti.
 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...