Tgrt Haber

Antalyaspor'un forma tanıtım videosu sosyal medyada gündem oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
06 Ağustos 2024 09:00 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 09:01

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un forma tanıtımı için hazırladığı video sosyal medyada gündem oldu. Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüyle paylaşılan video kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Süper Lig​ ekiplerinde Antalyaspor​, yeni sezon formaların tanıtımlarını gerçekleştirdi. Kırmızı-beyaz renklere sahip formalar; taraftarlar ve Antalyalı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü.

Antalyaspor forma tanıtımı için hazırlanan videoyu dün resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Formalarının Toros Dağları'nda yaşayan Yörük vatandaşlar tarafından dikildiği gösterilen tanıtım videosu binlerce beğeni aldı. 

"HİÇBİR GÜÇ ASLA BİZİ YENEMEZ'

Tanıtım videosu Mustafa Kemal Atatürk'ün “Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek yörük çadırı görürseniz bu dünyada hiçbir güç asla bizi yenemez” sözleri ile paylaşıldı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...