Tgrt Haber

Arda Güler Ancelotti’ye sinirlendi! Real Madrid yeni adresini belirledi

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 22:24 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 22:27
Arda Güler Ancelotti’ye sinirlendi! Real Madrid yeni adresini belirledi

Arda Güler'in İspanyol devi Real Madrid’de Carlo Ancelotti'nin kendisine beklenen süreyi vermemesi nedeniyle sinirlendi.

Real Madrid​'in sezon başında Avrupa devleriyle yarışarak kadrosuna kattığı Arda Güler​'in, sezon başında yaşadığı sakatlıklar ve Carlo Ancelotti​'nin kendisine az süre vermesi nedeniyle İspanyol devinde umduğunu bulamadığı vurgulandı.

AS'ın haberine göre; Real Madrid'in sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Arda Güler'in yeteneklerini sergileyememesi nedeniyle takım içerisinde mutsuz olduğu aktarıldı. Arda Güler'in Sevilla​ maçında oyuna girmek üzereyken Carlo Ancelotti'nin yeniden kendisini yedek kulübesine göndermesine sinirlendiği belirtildi.

Arda Güler Ancelotti’ye sinirlendi! Real Madrid yeni adresini belirledi - 1. Resim

REAL MADRİDDE ARDA GÜLER DEPRESYONDA CARLO ANCELOTTİYE SİNİRLENDİ

Arda Güler'in mutsuzluğunun perde arkasındaki bir diğer sebebin takımdaki genç oyunculara kıyasla daha az süre bulmasından kaynaklandığı vurgulandı. İspanyol basını, Arda Güler'in sezon sonunda Real Madrid'den ayrılma olasılığının yükseldiği belirtildi.

Real Madrid'in Arda Güler'i daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralık olarak göndermeyi düşündüğü aktarıldı. İspanyol ekiplerinden Sevilla'nın milli futbolcuyu gündemine dahil ettiği kaydedildi.

 

ARDA'NIN YENİ ADRESİ MİLAN

Arda Güler için, hem İspanya hem de Avrupa'dan takımların kiralama için nabız yokladı ama Real Madrid ise şu ana kadar Milan'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...