Tgrt Haber

Arda Güler: "Daha ileri gidebilmeyi çok isterdik, üzgünüz"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Temmuz 2024 16:52 - Güncelleme : 07 Temmuz 2024 16:59
Arda Güler: "Daha ileri gidebilmeyi çok isterdik, üzgünüz"

A Milli Futbol Takımımızın yıldız futbolcusu Arda Güler, Hollanda maçı sonrası sosyal medyada paylaşım yaptı. Genç futbolcu, "Daha da ileri gidebilmeyi çok isterdik, çok üzgünüz" dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda​ ile sahaya çıkan millilerimiz 2-1 mağlup oldu. 

Millilerin genç yıldızı Arda Güler​, müsabakanın son düdüğünün ardından takım arkadaşlarını tek tek teselli etti. Arda, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi.

Arda Güler'den tarihi başarı! Hollanda maçında bir ilke imza attı - Son  Dakika Spor Haberleri

"BU FORMAYI GİYMEK EN BÜYÜK GURUR"

Ay-yıldızlı formayı giymenin çok büyük gurur olduğundan bahseden Güler, “Herkesin izlerken gurur duyacağı bir takım, halkımızın yüzünde bir gülümseme, geleceği dair bir umut olmak isteyerek çıktığımız bu yolda; daha da ileri gidebilmeyi çok isterdik, çok üzgünüz. İlk günden itibaren muhteşem bir destek veren halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bur formayı giymek en büyük gurur” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...