Tgrt Haber

Arda Güler'e teklif yağmuru! Real Madrid son kararı verdi

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
02 Mart 2024 19:54 - Güncelleme : 02 Mart 2024 20:04
Arda Güler'e teklif yağmuru! Real Madrid son kararı verdi

Arda Güler'in Real Madrid'de forma şansı bulamaması, transfer dedikodularının fitilini ateşledi. Son olarak, bir başka futbol devine transfer olma ihtimali gündemde.

Real Madrid​ Teknik Direktörü Carlo Ancelotti​'nin sürekli "Sabır" vurgusu yaparak kulübede tuttuğu Arda Güler​, yeni sezonda başka bir dünya devinin formasını giyebilir. İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre Real Madrid'de forma şansı bulamayan Arda Güler, Milan​'ın çok yakın takibinde.

MİLAN'DAN 2 SENELİK TEKLİF

Milan'ın Arda Güler için Real Madrid'e kiralama teklifi yapacağı iddia edildi. Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibinin, milli yıldızla 2 senelik kiralık sözleşmesi imzalayabileceği belirtildi.

Arda Güler'e teklif yağmuru! Real Madrid son kararı verdi - 1. Resim

REAL MADRİD'DE KİRALIKTAN DÖNEN OYUNCULAR DİKKAT ÇEKİYOR

Milan daha önce Real Madrid'den Brahim Diaz'ı 3 yıl boyunca kiralık olarak kadrosuna katmışrı. Büyük gelişme gösteren Diaz, eflatun-beyazlılara döndükten sonra kadronun önemli parçalarından biri haline geldi.

Arda Güler'e teklif yağmuru! Real Madrid son kararı verdi - 2. Resim

İSPANYA'DAN DA TEKLİFLER VAR

Haberde, Real Madrid'in Arda Güler'i kiralamak için öncelikli seçeneklerini Las Palmas, Real Sociedad ve Mallorca olduğu belirtilirken, genç yıldızın EURO 2024 performansının belirleyici olacağı ifade edildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...