Tgrt Haber

Arda Güler'den üzen haber! Real Madrid'in Amerika'daki kampından ayrılıyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
29 Temmuz 2023 20:17 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 21:58
Arda Güler'den üzen haber! Real Madrid'in Amerika'daki kampından ayrılıyor 

Son dakika haberi: Fenerbahçe'den İspanya devi Real Madrid'e transfer olan Milli yıldız Arda Güler'in talihsizlikler peşini bırakmıyor. Real Madrid, genç yıldızın ABD kampından ayrılarak Madrid'e geri döndüğünü ve burada menisküs sakatlığı geçirdiği için tedavi olacağını söyledi. 

Soccer Champions Tour için Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Real Madrid​'de Arda Güler​'in peşini sakatlık bırakmadı. İspanyol devinin oynadığı Manchester United​ ve Milan​ maçlarının kadrosunda olmasına rağmen forma şansı bulamayan genç yıldız tedavi için kamptan ayrılacak.

Real Madrid'in resmi hesabından yapılan açıklamay göre, takımdan ayrı salonda bireysel antrenman yapan ve tedavi gören genç yıldızın, iyileşmeyince Madrid'e gitmesine karar verildi.

https://twitter.com/realmadrid/status/1685334040923062272

15 GÜN SÜRECEK 

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, tedavisi en az 15 gün sürecek olan Güler'in ameliyat durumu ise şu an için öngörülmüyor. 

ARDA GÜLER'DEN İLK AÇIKLAMA

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Arda Güler, "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler. Hala Madrid" dedi. 

https://twitter.com/10ardaguler/status/1685350348565741568

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...