Tgrt Haber

Arda, 'İspanya'ya başım dik dönüyorum'

15 Ekim 2015 05:24
Arda, 'İspanya'ya başım dik dönüyorum'

EURO 2016 biletini aldığımız unutulmaz gecenin finaline sevinç görüntüleri kadar Arda Turan'ın gözyaşları da damga vurdu.

Fransa'daki finallere play-off oynamadan gitmenin sevincini yaşayan Milli Takım'ın kaptanı, "İspanya'ya başım dik dönüyorum" derken, 2014 Dünya Kupası öncesinde yaşadığı üzüntüyü hatırlattı. Arda, A Milli Takım'ın Brezilya'daki Dünya Kupası'nın dışında kalması sonrasında Atletico Madrid'e döndüğünde takım arkadaşlarının kendisine takıldığını ve onlar ligin ardından Brezilya'ya giderken, İstanbul'a dönmenin kendisini çok üzdüğünü bir televizyon programında ifade etmişti. 

O atışı nereden öğrendin?
Milli Takım'ın dönüş yolunda uçakta da coşku vardı. Frikikleri ve uzaktan golleriyle nam salan Hakan Çalhanoğlu, İzlanda'yı frikik golüyle yıkan Selçuk İnan'la verdiği pozu Instagram hesabından, "Müthiş gol. Ama söylesene Selçuk abi, o frikik atışını nereden öğrendin?" notuyla birlikte paylaştı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...