Tgrt Haber

Arda Turan tribünlerle tartıştı! Fon dolandırıcılığı sonrası sinirleri allak bullak

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 07:38 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 08:01
Arda Turan tribünlerle tartıştı! Fon dolandırıcılığı sonrası sinirleri allak bullak

Bankacı Seçil Erzan tarafından milyonlarca dolar dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'un taraftarlarıyla tartıştı. Atılan bir slogana çok sinirlenen eski milli futbolcu tribünlerin üzerine yürüdü.

Bankacı Seçil Erzan'ın baş sanık olarak yargılandığı ve kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen  dolandırıcılık​ davasında 13 milyon 900 bin dolarla fona çok para yatıran isim olan Arda Turan​ zorlu günlerden geçiyor.

Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor​, Şanlıurfaspor​'u 4-0 yenip liderliğini devam ettirirken, yaşanan bir tartışma karşılaşmanın skorunun önüne geçti.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARAYA GİRDİ

Maç oynanırken Eyüpspor tribünlerinden atılan birtakım sloganlara sinirlenen Galatasaray'ın ve Milli Takımın eski futbolcusu Arda Turan önce el kol hareketleriyle uyarılarda bulundu. Ancak karşılık gelince sinirlerine hakim olamayan ünlü futbol adamı tribüne doğru hareketlendi.

Buradaki bulunan taraftarlarla gerginlik yaşayan ve bir süre tartışan Arda Turan güvenlik görevlillerinin de araya girmesinin ardından yatışarak, tekrar kulübesine döndü.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...