Tgrt Haber

Arda'nın sözleri Hamzaoğlu'nu duygulandırdı

07 Ağustos 2015 00:52
Arda'nın sözleri Hamzaoğlu'nu duygulandırdı

Barcelona'nın yeni transferi Arda Turan, Lassa Yılın En Sağlamları ödül töreninde yaptığı konulma ile eski hocalarını duygulandırdı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyelerinin Lassa desteği ile belirlediği “Lassa Yılın En Sağlamları” ödüllerinin sahipleri belli oldu.
Yılın En Sağlam Transferi ödülüne layık görünen Arda Turan, törende yaptığı konuşma ile Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve TSYD 2. Başkanı Arif Kızılyalın’ın elinden ödülünü alan Arda Turan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Barcelona dünyanın en büyük kulübü orada olmak çok gurur verici. Her gün kendimi 6 ay sonra oynayacağım gün için motive ediyorum. Hamza Hamzaoğlu’na teşekkür ediyorum, bu ülkedeki spor adamlarına örnek oluyor. Başarı ve başarısızlık gelip geçicidir. Duruş çok önemli hayatının her anında bu duruşunu sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum.”
ARDA’DAN ESKİ HOCALARINA VEFA
Hamzaoğlu’nu duygulandıran Arda Turan, eski antrenörlerini de unutmadı. Barcelonalı yıldız futbolcu, ödül töreninde bulunan alt yapı hocalarına tek tek teşekkür etti. Eski hocalarından Ali Yavaş, Ahmet Genç, Ahmet Keskin ve Zafer Koç’a plaket vererek vefa örneği gösteren Arda, daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.
“EN SAĞLAM 11″ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
En Sağlam Kaleci: Fernando Muslera
En Sağlam Defans: Gökhan Gönül, Semih Kaya, Egemen Korkmaz, Caner Erkin
En Sağlam Orta Saha: Gökhan Töre, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Wesley Sneijder
En Sağlam Forvet: Burak Yılmaz, Demba Ba

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...