Tgrt Haber

Arjantin basını, '6 futbolcu milli takımı bırakıyor'

27 Haziran 2016 15:10
Arjantin basını, '6 futbolcu milli takımı bırakıyor'

Arjantin'in Copa America finalinde Şili'ye kaybetmesi ve penaltı kaçıran Messi'nin milli takımını bıraktığını açıklamasının ardından ülkede artçı şoklar yaşanmaya devam ediyor.

Milli takımını bıraktığını açıklayan Lionel Messi'nin ardından Arjantin'in diğer yıldızları Gonzalo Higuain, Ezequiel Lavezzi, Sergio Agüero, Javier Mascherano ve Lucas Biglia gibi yıldızların da milli takımlarını bırakma kararı aldıkları iddia edildi. Arjantin basınına yansıyan haberlere göre milli takım teknik direktörü Gerardo Martino'nun da Arjantin Futbol Federasyonu'na istifa dilekçesini sunduğu ifade edildi.
Messi bu sözlerle veda etti
Arjantin penaltı atışlarında Şili'ye 4 - 2 boyun eğdi ve favori olduğu turnuvada finali kaybetti. Maçtan sonra konuşan Messi şu açıklamalarda bulundu;
"Milli takım benim için bitti. Dört kez final oynadım olmadı. Elimden geleni yaptım. En çok arzuladığım başarı buydu ama bir türlü olmadı. Bırakıyorum" dedi. Her şeyin üstüne bir de penaltı kaçırdım diyen yıldız isim, ' Sanırım herkes için en iyisi artık bırakmam. En başta kendim için ama herkes için en iyi bu"
Bilindiği üzere Copa America Finali'nde Şili ile karşılaşan Arjantin'de Lionel Messi ve Biglia birer penaltı atışından faydalanamamış ve kupa Şili'nin olmuştu. Karşılaşma sonrası Lionel Messi, milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...