Tgrt Haber

Arsenal Forster'a tosladı

03 Şubat 2016 00:18
Arsenal Forster'a tosladı

Ligde 3 maçtır kazanamayan Arsenal, hasrete yine son vermedi. Southampton’ı konuk eden Topçular sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Arsenal ile Southampton karşı karşıya geldi. Emirates'teki mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.Arsenal, maç boyunca Southampton'a karşı baskısını artırarak oynadı ancak kaleye çekilen 20 şuta karşın gol gelmedi. İlk yarıda Mane ve Tadic ile birkaç tehlikeli atak geliştiren Southampton, Mesut Özil ile de kalesinde tehlike yaşadı. İkinci yarıda tüm riskleri alarak hücum eden Arsenal, bu kez de Southampton kalecisi Fraser Forster'ı aşamadı.

Arsenal bu sonuçla 45 puana yükseldi ancak sıralamada 4. duruma düştü. Southampton ise 34 puana yükselerek, Liverpool'un da yaşadığı puan kaybıyla 7. sıraya çıktı. Arsenal, pazar günü 15.30'da Bournemouth deplasmanına gidecek. Southampton ise cumartesi 19.30'da West Ham'ı sahasında ağırlayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...