Tgrt Haber

Arsenal'in gözü İlkay Gündoğan'da

15 Nisan 2015 05:44
Arsenal'in gözü İlkay Gündoğan'da

Borussia Dortmund'da eski günlerine dönen İlkay Gündoğan'ı Manchester United'dan sonra Arsenal de transfer etmek istiyor.

Bir süredir adı Manchester United'la anılan Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'a Arsenal talip oldu. Ünlü Alman dergisi Kicker'in haberine göre orta saha bölgesine iyi bir pasör arayan Arsenal, İlkay'da karar kılarak transfer için girişimlere başladı. Avrupa kupalarına katılması zor gözüken Dortmund'un birçok oyuncusunun takımdan ayrılarak Avrupa'nın önemli kulüplerine gitmesi bekleniyor. Bu oyunculardan birisi olarak da takım kaptanı Mats Hummels ile birlikte İlkay ön plana çıkıyor. 2 yıl önce Barcelona'ya gitmek üzereyken sırtından geçirdiği ve 1 yılı aşkın süre sahalardan uzak kaldığı sakatlığı sebebiyle iptal olan transferine karşın tekrar toparlanan İlkay'ın en ciddi talibi Arsenal...

BONSERVİS 20 MİLYON EURO
Manchester United'ın da istediği gurbetçi yıldızı transfer etmesi halinde Arsenal, Mesut Özil'den sonra ikinci Türk kökenli yıldızı da kadrosuna katacak. Dortmund'un bu transfer için en az 20 milyon Euro isteyeceği tahmin ediliyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...