Tgrt Haber

Dünya bu golü konuşuyor: Atiba'nın vuruşuna kaleci bile şaşırdı

03 Şubat 2022 13:37 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 14:11

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası Elemelerinde Kanada, dün El Salvador ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Atiba'nın El Salvador'a attığı gol dünyanın gündemi oturdu.

2022 Dünya Kupası Elemelerinde gazete manşetlerine kapak olan bir gol atıldı. Beşiktaş'ın yıldızları Atiba ve Larin'in formasını giydiği Kanada Milli Takımı, El Salvador ile bir karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Kanada'da Atiba'nın attığı gol sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, çok sayıda beğeni topladı. Maçın 65. dakikasında Larin'in topu ceza sahasına çevirmesiyle kaleciyle burun buruna kalan Atiba, topa kafa vurduktan sonra yere düşen Atiba'ya top tekrar geri döndü.

KALECİ BİLE ŞAŞKINA DÖNDÜ

Top Atiba'nın bu kez sırtına çarpan top kaleye doğru yöneldi. Bu vuruş kalecinin bakışları arasında ağlarla buluştu. Yaşanan gol sonrası El Salvador maçın hakemine itirazlarda bulundu. Hakem golü verirken Atiba büyük sevinç yaşadı.

"GERÇEKTEN ÇOK BİR İLGİNÇ BİR GOLDÜ"

Dünyanın gündemine oturan golün ardında maç sonu açıklamalarda bulunan Atiba, Gerçekten çok ilginç bir goldü. Önce kafayla vurdum, sanırım top direkten döndü orasını tam göremedim. Sonrasında top sırtıma çarptı ve ağlarla buluştu. Açıkçası çok şanslı bir gol oldu. Ancak futbolda şans faktörü her zaman var ve bazen şansa da ihtiyaç duyarsınız." ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...