Tgrt Haber

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yıldızı parlamıştı! Robin Le Normand Atletico Madrid'e imzayı attı

Editör: Faruk Arvas / Kaynak: iHLAS HABER AJANSI
03 Ağustos 2024 15:09 - Güncelleme : 03 Ağustos 2024 15:33
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yıldızı parlamıştı! Robin Le Normand Atletico Madrid'e imzayı attı

İspanyol ekibi Atletico Madrid, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yıldızı parlayan ve İspanya ile şampiyonluk yaşayan defans oyuncusu Robin Le Normand'ı kadrosuna kattığını açıkladı. 

İspanyol devi Atletico Madrid​, yeni sezon transfer​ çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Savunma​ alanına takviye yapan Madrid takımı son Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dikkatleri üzerine çeken Le Normand'ı renklerine bağladığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu..

ROBİN LE NORMAND ATLETİCO MADRİD'DE

2018 yılından beri Sociedad'ın A takımında mücadele eden Le Normand, gösterdiği başarılı performans ile milli takıma kadar yükselmişti. Atletico Madrid bu dev transfer için Real Sociedad​'a 34.5 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödeyecek. 27 yaşındaki stoper, Sociedad'la 295 maça çıkarken 10 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Atletico Madrid resmi instagram sayfasından yapılan paylaşım

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yıldızı parlamıştı! Robin Le Normand Atletico Madrid'e imzayı attı - 1. Resim

 

Kaynak: iHLAS HABER AJANSI

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...