Tgrt Haber

Avrupa Ligi'nde galibiyet hasreti bitti

25 Ocak 2014 11:33
Avrupa Ligi'nde galibiyet hasreti bitti

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital ilk galibiyetlerini aldılar.

BasketbolTHY Avrupa Ligi Top 16 turunda ilk 3 maçlarını yitiren Türk takımları, 4. hafta sonunda galibiyet hasretine son verdi. E Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile F Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, ilk 3 maçta aldıkları mağlubiyetin ardından 4. haftada rakiplerine üstünlük kurmayı başardı. THY Avrupa Ligi'nde E Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, 3 hafta sonunda lider durumda bulunan Yunan ekibi Panathinaikos'u evinde 77-72 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla rakibine ilk yenilgisini tattıran sarı-lacivertli ekip, ilk galibiyetine ulaştı.
Haftanın en ilginç maçlarından biri Anadolu Efes ile EA7 Emporio Armani arasında oynandı. Mücadelenin bitimine 2 saniye kala 60-58 geride olan lacivert-beyazlı takım, Zoran Planinic'in kendi potasının bulunduğu bölümden attığı 3 sayılık basketle İtalyan rakibini İstanbul'da 61-60 mağlup etti. Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in, aldıkları galibiyete rağmen sıralamadaki yerleri değişmedi. Sarı-lacivertli ekip 7. sırada kalırken, lacivert-beyazlı takım ise yine son sırada yer aldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...