Tgrt Haber

Aykut Kocaman 7 Fenerbahçeliyi istedi

12 Nisan 2015 18:27
Aykut Kocaman 7 Fenerbahçeliyi istedi

Torku Konyaspor'da başarılı işler çıkaran ve gelecek yılki hedefini Avrupa Kupaları olarak belirleyen Aykut Kocaman, Fenerbahçeli isimlere kancayı attı.

Konyaspor'da başarılı işler çıkaran ve gelecek yılki hedefini Avrupa Kupaları olarak belirleyen Aykut Kocaman eski öğrencilerine kancayı atmış durumda. Aykut Kocaman'ın ilk etapta Fenerbahçe'de sözleşmesi henüz yenilmeyen Mert Günok ve Bekir İrtegün'le görüşerek kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu söylediği öğrenildi. Kocaman'ın ayrıca Egemen'e de benzeri bir teklif yaptığı bildirildi. Kocaman ayrıca Fenerbahçe'nin bu sezon kiralık gönderdiği 3 oyuncusu Samuel Holmen, Recep Niyaz ve Beykan Şimşek için de çalışmalar yapıyor.

KUYT'A SON ANDA TEKLİF

Fenerbahçe'ye "elveda" diyen Dirk Kuyt'a Türkiye'de kalması için sürpriz bir teklifin yapıldığı ortaya çıktı. Tecrübeli oyununun Fenerbahçe'ye gelmesinde en önemli pay sahibi olan ve Kuyt'a sarı-lacivertli formayı giydirmek için Amsterdam'a kadar giden Aykut Kocaman'ın Hollandalı oyuncuyu arayarak, Türkiye'de kalmak isterse kendisi ile Konyaspor'da beraber çalışmak istediğini söylediği öğrenildi. Kuyt'ın bu tekliften gurur duyduğunu ama aile konseyinin aldığı kararla ülkesine dönmeye karar verdiğini Kocaman'a ilettiği öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...