Tgrt Haber

Aykut Kocaman: ''Her şeye karışılıyor ama bunlar bizim iç meselemiz''

23 Aralık 2017 22:16
Aykut Kocaman: ''Her şeye karışılıyor ama bunlar bizim iç meselemiz''

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Aykut Kocaman, 'Ozan neden oynamıyor?' sorusuna yanıt verdi.

Puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Aykut Kocaman, ''Maçtan önce düşündüklerime yakın bir maç oldu. Rakibi bozup, kontrolü alıp kaleye gitmeye başlayacağımız anlarda golü yedik. Konyaspor oyununu bize kabul ettirdi. Bizim de baskımız çok azdı. Sahaya yerleştiler. İkinci yarıda baskıyı kurmaya başladık. Dakika 60-65’lerden sonra skora yakındık. 1-0 maçı gibi görünüyordu ama bariz hata planları bozdu. Devreye 35 puanla girmek moral verecekti. Bu avantajı da kaybettik.'' ifadelerini kullandı. 

Ozan Tufan'la ilgili sorulan sorulara da cevap veren Kocaman, ''Ozan için soruluyor, Mehmet Topal için soruldu, Valbuena için soruldu. Her şeyin de açıklanması gerekmiyor. Bazı şeyler iç meselemiz.'' dedi. 

HASAN ALİ: ''RAKİP KALECİYİ TEBRİK ETMEK LAZIM''

''3 puan alarak devre arasına girmek istiyorduk. Olmadı. İlk devre baskı kuramadık. Bireysel bir hatadan geriye düştük. Rakip kaleciyi tebrik etmek lazım. Üzgünüz. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmak ve sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz.''

NETO: ''İLK YARIYA GÖRE ÇOK DAHA İYİYDİK AMA..''

''Maçın 2. yarısına çok iyi başladık. İlk yarıya göre çok daha iyiydik. Ama bir hatayla golü yedik. Her yerde olabilir böyle hatalar. Maçın son dakikasına kadar galibiyeti aradık. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ama daha çok uzun bir dönem var. Önümüze bakacağız.''

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...